ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες των μαθητών για την ψευδοροφή που κατέρρευσε σε σχολείο στην Πυλαία

Σοκ προκαλούν οι δραματικές ώρες που πέρασαν οι μαθητές του δημοτικού σχολείου στη Θεσσαλονίκη μετά την κατάρρευση της ψευδοροφής.
Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες των μαθητών για την ψευδοροφή που κατέρρευσε σε σχολείο στην Πυλαία

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των παιδιών του 4ου Δημοτικού σχολείου Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη μετά την κατάρρευση ψευδοροφής σε αίθουσα του κτιρίου.

Η απόφαση της δασκάλας των μαθητών να τα απομακρύνει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή από την αίθουσα αντιλαμβανόμενη τις ρωγμές που υπήρχαν στο ταβάνι, αποδείχθηκε σωτήρια καθώς από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Τις στιγμές αγωνίας τις οποίες έζησαν στο Δημοτικό σχολείο, περιέγραψαν οι μαθητές, που όπως αποκάλυψαν έβλεπαν κομμάτια να πέφτουν από το ταβάνι, λίγο πριν την ολική κατάρρευση της οροφής.

Μάλιστα, στο σχολείο έφτασαν οι γονείς των παιδιών για να τα παραλάβουν, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός, ενώ εκεί βρέθηκε λίγο αργότερα και η Αστυνομία.

«Ήμασταν μέσα στην τάξη, περιμέναμε να κατέβουμε για να πάμε εκδρομή και βλέπουμε το ταβάνι ραγισμένο από παντού. Βλέπαμε κομμάτια να πέφτουν στα θρανία.

Η δασκάλα μάς είπε ότι είναι σοβαρό και πρέπει να να κατεβούμε. Και κάποια στιγμή την ώρα που κατεβαίναμε άρχισε να βουλιάζει το ταβάνι. Ακούσαμε ένα μπαμ πολύ δυνατό. Άλλα παιδιά που ήταν μέσα στις τάξεις άκουσαν το μπαμ και μετά βγήκαν» , περιέγραψε ένας μαθητής του σχολείου τονίζοντας πως αυτός και οι συμμαθητές του φοβήθηκαν πολύ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες των μαθητών για την ψευδοροφή που κατέρρευσε σε σχολείο στην Πυλαία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.