ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τα άδεια γήπεδα στις μέρες του κορονοϊού (pics)

Άδειοι είναι οι (περισσότεροι) δρόμοι, άδεια είναι και τα γήπεδα στη Θεσσαλονίκη τις μέρες του κορονοϊού καθώς η σχετική απαγόρευση που υπάρχει από την κυβέρνηση, στην προσπάθεια ανάσχεσης της διασποράς του covid-19 «άδειασε» από κόσμο ακόμη και γήπεδα στα οποία γυμνάζονταν καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε στη Θεσσαλονίκη ο φακός του...
Θεσσαλονίκη: Τα άδεια γήπεδα στις μέρες του κορονοϊού (pics)

Άδειοι είναι οι (περισσότεροι) δρόμοι, άδεια είναι και τα γήπεδα στη Θεσσαλονίκη τις μέρες του κορονοϊού καθώς η σχετική απαγόρευση που υπάρχει από την κυβέρνηση, στην προσπάθεια ανάσχεσης της διασποράς του covid-19 «άδειασε» από κόσμο ακόμη και γήπεδα στα οποία γυμνάζονταν καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε στη Θεσσαλονίκη ο φακός του Βασίλη Βερβερίδη, από το φωτογραφικό πρακτορείο Motionteam.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αθλητική ιστορία της Σάαρ, η τρομερή ιστορία της Σάαρμπρικεν (Vid)

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να έχει συνδυάσει το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον Ηρακλή, ωστόσο το εν λόγω στάδιο αποτελεί την κυψέλη του αθλητισμού της Θεσσαλονίκης, με εκατοντάδες αθλητές να προπονούνται καθημερινά σε αυτό. Επίσης, εκατοντάδες είναι και οι Θεσσαλονικείς που τρέχουν ή περπατούν περιμετρικά του σταδίου.

Αυτό, βεβαίως, υπό φυσιολογικές συνθήκες και σίγουρα όχι υπό αυτές που βιώνουμε τις τελευταίες εβδομάδες. Όπως μαρτυρά και η παρακάτω φωτογραφία, αυτές τις μέρες το Καυτανζόγλειο είναι άδειο, καθώς δεν υπάρχει ψυχή ούτε στο βοηθητικό.

Ερήμωσε το Ποσειδώνιο
Ανάλογη η εικόνα και στο Ποσειδώνιο, το οποίο αποτελούσε πόλο έλξης για τους Θεσσαλονικείς, όχι μόνο για το κολυμβητήριό του, αλλά και για τα γηπεδάκια μπάσκετ, κατά πρώτο λόγο, και τένις, κατά δεύτερο. Η σημερινή εικόνα είναι πολύ διαφορετική:

Η εικόνα πάνω από το Εθνικό Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Τα άδεια γήπεδα στις μέρες του κορονοϊού (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.