×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Θεσσαλονίκη: Τα άδεια γήπεδα στις μέρες του κορονοϊού (pics)


Βαγγέλης Λάσκαρης

Θεσσαλονίκη: Τα άδεια γήπεδα στις μέρες του κορονοϊού (pics)


Άδειοι είναι οι (περισσότεροι) δρόμοι, άδεια είναι και τα γήπεδα στη Θεσσαλονίκη τις μέρες του κορονοϊού καθώς η σχετική απαγόρευση που υπάρχει από την κυβέρνηση, στην προσπάθεια ανάσχεσης της διασποράς του covid-19 «άδειασε» από κόσμο ακόμη και γήπεδα στα οποία γυμνάζονταν καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε στη Θεσσαλονίκη ο φακός του Βασίλη Βερβερίδη, από το φωτογραφικό πρακτορείο Motionteam.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αθλητική ιστορία της Σάαρ, η τρομερή ιστορία της Σάαρμπρικεν (Vid)

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να έχει συνδυάσει το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον Ηρακλή, ωστόσο το εν λόγω στάδιο αποτελεί την κυψέλη του αθλητισμού της Θεσσαλονίκης, με εκατοντάδες αθλητές να προπονούνται καθημερινά σε αυτό. Επίσης, εκατοντάδες είναι και οι Θεσσαλονικείς που τρέχουν ή περπατούν περιμετρικά του σταδίου.

Αυτό, βεβαίως, υπό φυσιολογικές συνθήκες και σίγουρα όχι υπό αυτές που βιώνουμε τις τελευταίες εβδομάδες. Όπως μαρτυρά και η παρακάτω φωτογραφία, αυτές τις μέρες το Καυτανζόγλειο είναι άδειο, καθώς δεν υπάρχει ψυχή ούτε στο βοηθητικό.

Ερήμωσε το Ποσειδώνιο
Ανάλογη η εικόνα και στο Ποσειδώνιο, το οποίο αποτελούσε πόλο έλξης για τους Θεσσαλονικείς, όχι μόνο για το κολυμβητήριό του, αλλά και για τα γηπεδάκια μπάσκετ, κατά πρώτο λόγο, και τένις, κατά δεύτερο. Η σημερινή εικόνα είναι πολύ διαφορετική:

Η εικόνα πάνω από το Εθνικό Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras