ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τα δελφίνια «βγήκαν» στον Θερμαϊκό! (vids)

Μια ευχάριστη έκπληξη τους πολίτες στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης, αφού πολλά δελφίνια έκαναν την εμφάνισή τους στο Θερμαϊκό, «μαγνητίζοντας» τα βλέμματα των περαστικών. Πολλοί από τους Θεσσαλονικείς που επέλεξαν να αθληθούν στην παραλία, ακολουθώντας τις οδηγίες για τη μη διασπορά του COVID-19, σταμάτησαν για αρκετά λεπτά στο ύψος όπου βρίσκεται το άγαλμα του...
Θεσσαλονίκη: Τα δελφίνια «βγήκαν» στον Θερμαϊκό! (vids)

Μια ευχάριστη έκπληξη τους πολίτες στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης, αφού πολλά δελφίνια έκαναν την εμφάνισή τους στο Θερμαϊκό, «μαγνητίζοντας» τα βλέμματα των περαστικών.

Πολλοί από τους Θεσσαλονικείς που επέλεξαν να αθληθούν στην παραλία, ακολουθώντας τις οδηγίες για τη μη διασπορά του COVID-19, σταμάτησαν για αρκετά λεπτά στο ύψος όπου βρίσκεται το άγαλμα του Ναυάρχου Βότση, προκειμένου να φωτογραφίσουν με τα κινητά τους το εντυπωσιακό θέαμα αλλά και να απολαύσουν τα παιχνίδια των δελφινιών στον Θερμαϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ο νέος χάρτης της πανδημίας στην Ελλάδα – Οι περιοχές χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα

Δείτε βίντεο χρηστών του Facebook από τη Θεσσαλονίκη:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Τα δελφίνια «βγήκαν» στον Θερμαϊκό! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.