ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τα… πέταξε όλα και βγήκε στο κέντρο της πόλης

Στην Θεσσαλονίκη μία γυναίκα το βράδυ του Σαββάτου ήταν γυμνή σε κεντρικό δρόμο της πόλης και όπως ήταν φυσικό τράβηξε την προσοχή.
Θεσσαλονίκη: Τα… πέταξε όλα και βγήκε στο κέντρο της πόλης

Στην Θεσσαλονίκη μία γυναίκα το βράδυ του Σαββάτου ήταν γυμνή σε κεντρικό δρόμο της πόλης και όπως ήταν φυσικό τράβηξε την προσοχή.

Στην Θεσσαλονίκη μετά το αγριογούρουνο που βρέθηκε στο κέντρο της πόλης, πριν λίγα βράδια, τώρα ήταν η σειρά μιας γυναίκας να τραβήξει την προσοχή.

Όπως φαίνεται στην πόλη τις βραδινές ώρες, κάτι παθαίνουν όλοι και συμβαίνουν αξιοπερίεργα φαινόμενα. Όπως το βράδυ του Σαββάτου (08/5).

Έτσι πιο συγκεκριμένα στην οδό Κασσάνδρου, που βρίσκεται στην… καρδιά της Θεσσαλονίκης, κυκλοφορούσε γυμνή. Έτσι έγινε αντιληπτή από οδηγούς αλλά και τον κόσμο που μένει στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα τα πέταξε όλα και βρισκόταν στην μέση του δρόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thes.gr, το όλο σκηνικό ήταν μέρος μίας καλλιτεχνικής φωτογράφισης που διεξήχθη. Γι’ αυτό και όταν αυτή ολοκληρώθηκε, ένας άντρας την πλησίασε και της έδωσε ένα παλτό να φορέσει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το όλο όλο γεγονός αναστάτωσε τον κόσμο και τράβηξε και το ενδιαφέρον. Έτσι όσοι περνούσαν ή βρίσκονταν στα μπαλκόνια τους έμεναν με το… στόμα ανοιχτό από το θέαμα.

Κινεζικός πύραυλος: Τέλος συναγερμού! – Που έπεσε

Νέα Υόρκη: Τραυματίστηκαν δύο γυναίκες και ένα 4χρονο κορίτσι από πυροβολισμούς στην Times Square

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Τα… πέταξε όλα και βγήκε στο κέντρο της πόλης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.