ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι λέει ο ιατροδικαστής για το θάνατο της αστροφυσικού στην Ικαρία

Πώς έχασε τη ζωή της η 34χρονη Βρετανίδα

αστροφυσικού
αστροφυσικού
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Νίκο Καρακούκη, που διενήργησε αυτοψία στο χώρο και εξωτερική επισκόπηση της σορού.

«Μετά την αυτοψία του χώρου όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση από ύψος», δήλωσε αρχικά ο ιατροδικαστής, προσθέτωντας ότι η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ θα μεταφερθεί την Παρασκευή, στην Αθήνα για νεκροψία-νεκροτομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτυρία σοκ για τη νεκρή αστροφυσικό στην Ικαρία (vid)

«Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα κάτω από το κεφάλι του θύματος. Και τα άλλα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος από πτώση από μεγάλος ύψος», είπε ο κ. Καρακούκης.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής βρίσκονται στην Ικαρία για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ απομακρυσμένο είναι το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε δύσβατη περιοχή, μόλις 1,5 χλμ. μακριά από το δωμάτιο, όπου διέμενε με τον Κύπριο σύντροφό της.

Ένας εθελοντής πυροσβέστης εντόπισε λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα το πτώμα της Βρετανίδας αστροφυσικού που αγνοούνταν από το πρωί της Δευτέρας στην Ικαρία.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα ήταν καταπλακωμένη από βράχο στο βάθος μιας χαράδρας 20 μέτρων σε απόσταση περίπου 1,5χλμ. από το δωμάτιο όπου διέμενε με τον Κύπριο σύντροφό της στη θέση έξω Φάρος της περιοχής Κεραμέ, όπου εστιάζονταν οι έρευνες.

Το μήνυμα του συντρόφου της αστροφυσικού

Ο διασώστης Βαγγέλης Κριαράς ήταν ανάμεσα σε εκείνους που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της Νάταλι Κρίστοφερ. Μιλώντας λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της 34χρονης στο OPEN, αποκάλυψε ότι η Βρετανή αστροφυσικός είχε και χτυπήματα στο πρόσωπο από την πτώση.

«Αν είχαμε το στίγμα (του κινητού της) από την πρώτη στιγμή, ίσως να την είχαμε προλάβει. Δεν ξέρω αν ήταν ακαριαίος ο θάνατός της», τόνισε. Σημείωσε επίσης πως το σημείο όπου βρέθηκε είναι εξαιρετικά δύσβατο και οι διασώστες, κατά τη διάρκεια των ερευνών, είχαν περάσει από εκεί τουλάχιστον δυο φορές.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version