ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι λένε οι επιστήμονες για την αφρικανική σκόνη που πλήττει την Ελλάδα

Αφρικανική σκόνη πλήττει την Ελλάδα - Τι λένε οι επιστήμονες
Τι λένε οι επιστήμονες για την αφρικανική σκόνη που πλήττει την Ελλάδα

Τεράστιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα και κυρίως στην πρωτεύουσα της χώρας, την Αθήνα αλλά και τη Θεσσαλονίκη, όπου η αφρικανική σκόνη έχει σκεπάσει τα πάντα.

Πιο συγκεκριμένα, ο καιρός των τελευταίων ημερών που συνοδεύεται από υψηλές θερμοκρασίες σε αρκετές περιοχές της χώρας σε συνδυασμό με το κύμα σκόνης που έρχεται μαζικά από την αφρικανική ήπειρο, έχουν διαμορφώσει ένα εξαιρετικά δύσκολο σκηνικό που ταλαιπωρεί εκατομμύρια κατοίκους.

Σύμφωνα με όσα λένε οι επιστήμονες, η αφρικανική σκόνη καλύπτει σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου τις περισσότερες περιοχές της χώρας ενώ από το απόγευμα, το φαινόμενο θα αρχίσει να υποχωρεί πρόσκαιρα.

Παράλληλα, όμως όπως αναφέρει το κανάλι του MEGA, γίνονται και οι απαραίτητες συστάσεις στους πολίτες ούτως ώστε να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, ενώ ακόμη μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν οι ευπαθείς ομάδες.

Τι λένε οι επιστήμονες για την αφρικανική σκόνη που πλήττει την Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι λένε οι επιστήμονες για την αφρικανική σκόνη που πλήττει την Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.