ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεργασία: Ποιοι υπάλληλοι θα εργάζονται από το σπίτι έως 31 Αυγούστου

Με τηλεργασία θα εργάζονται στο εξής και μέχρι τις 31 Αυγούστου συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Τηλεργασία των εργαζομένων που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, έως την 31η Αυγούστου, ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ανακοίνωση των 7 νέων μέτρων κατά...
Τηλεργασία: Ποιοι υπάλληλοι θα εργάζονται από το σπίτι έως 31 Αυγούστου

Με τηλεργασία θα εργάζονται στο εξής και μέχρι τις 31 Αυγούστου συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Τηλεργασία των εργαζομένων που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, έως την 31η Αυγούστου, ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ανακοίνωση των 7 νέων μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Καμπάνα» 20.000 ευρώ σε δύο εστιατόρια στο Ναύπλιο – Πρόστιμα σε Σπέτσες- Πόρο

Άλλωστε, η τηλεργασία είναι ένα μέτρο που είχε εφαρμοστεί ευρέως σε δημόσιες και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στην πρώτη φάση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, τα μέλη των ομάδων αυξημένου κινδύνου για σοβαρή νόσο από τον κορονοϊό που εργάζονται στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα στο εξής θα εργάζονται με τηλεργασία ή back office, κατά την επιλογή του εργαζομένου, έως 31 Αυγούστου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τηλεργασία: Ποιοι υπάλληλοι θα εργάζονται από το σπίτι έως 31 Αυγούστου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.