ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To μήνυμα του Sportime στους αναγνώστες του για το 2020

Η γιαγιά μου έλεγε............ Θα σας πω την ιστορία δύο σκύλων που, σε διαφορετικές στιγμές, μπήκαν στο ίδιο δωμάτιο.
To μήνυμα του Sportime στους αναγνώστες του για το 2020

Τέτοιες μέρες εκτός από τα τετριμμένα Χρόνια Πολλά, χρειάζεται να κάνουμε αυτοκριτική. Και να βάζουμε στόχους για τη χρονιά που μόλις… γεννήθηκε.

Το παρακάτω μήνυμα επέλεξε η ομάδα του Sportime για να σας ευχηθεί.

Η γιαγιά μου έλεγε………… Θα σας πω την ιστορία δύο σκύλων που, σε διαφορετικές στιγμές, μπήκαν στο ίδιο δωμάτιο.

Ο ένας βγήκε κουνώντας την ουρά του, ο άλλος βγήκε γρυλίζοντας. Μια γυναίκα τους είδε και, από περιέργεια, μπήκε στο δωμάτιο για να δει τι κάνει το ένα ευτυχισμένο και το άλλο τόσο θυμωμένο.

Με μεγάλη έκπληξη ανακάλυψε ότι το δωμάτιο ήταν γεμάτο καθρέφτες. Το χαρούμενο σκυλί είχε βρει εκατό χαρούμενα σκυλιά που τον κοιτούσαν, ενώ το θυμωμένο σκυλί είχε δει μόνο θυμωμένα σκυλιά που θα τον ορμούσαν.

Αυτό που βλέπουμε στον κόσμο γύρω μας είναι μια αντανάκλαση του τι είμαστε. Το μόνο που είμαστε είναι μια αντανάκλαση αυτού που νομίζουμε. Το μυαλό είναι το παν. Ότι σκεφτόμαστε, γινόμαστε.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «To μήνυμα του Sportime στους αναγνώστες του για το 2020», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.