ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To μόνο που απομένει να εισηγηθεί ο Νίκος Τζανάκης, είναι να σταλούν οι ανεμβολίαστοι στη Γυάρο!

Επίθεση στην εκκλησία, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό σε ανεμβολίαστους. Απ' όλα έχει ο «μπαξές» του Νίκου Τζανάκη που μας γυρίζει... 80 χρόνια πίσω.
To μόνο που απομένει να εισηγηθεί ο Νίκος Τζανάκης, είναι να σταλούν οι ανεμβολίαστοι στη Γυάρο!

Ενθουσιώδης θαυμαστής των απαρτχάιντ αποδεικνύεται ο καθηγητής Πνευμονολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκος Τζανάκης, αν πάρει στα σοβαρά κάποιος τα όσα δήλωσε για τα νέα μέτρα περιορισμού των ανεμβολίαστων, που θα ανακοινωθούν από τη κυβέρνηση την Τετάρτη.

Ο κατά τα άλλα… επιστήμονας Νίκος Τζανάκης, γνωστός για τον κοινωνικό ρατσισμό που επιδεικνύει ιδιαίτερα προς την εκκλησία, δεν μπόρεσε να κρύψει τις καταπληκτικές… εμπνεύσεις του, που μας παραπέμπουν απευθείας σε συνθήκες «τρίτου Ράιχ».

Ζήτησε ακόμα περισσότερους περιορισμούς για τους ανεμβολίαστους, καθότι μάλλον κατά τον ίδιο δεν είναι αρκετά απάνθρωποι αυτοί που ήδη εφαρμόζονται και πρέπει να υπάρξει ένα…«boost» στη βαναυσότητα των νέων μέτρων, για να ικανοποιηθεί επιτέλους η επιστημονοσύνη του κ. Τζανάκη.

Επιχειρώντας να γυρίσει πίσω τη χώρα στην εποχή των εγκληματικών lockdown και των περιορισμών μετακινήσεων, ο καθηγητής ζήτησε την απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό για τους ανεμβολίαστους . Και «οι εμβολιασμένοι να μπορούν να περνάνε», είπε συγκεκριμένα.

Έτσι έδωσε το σήμα για γεωγραφικό φυλακισμό των πολιτών, οι οποίοι ζουν υποτίθεται σε μια χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα. Ο ανεμβολίαστος να μένει καθηλωμένος στα όρια του νομού του, ο εμβολιασμένος που μεταδίδει εξίσου να μπορεί να διασπείρει τον ιό με τις ευλογίες του κράτους και ο διχασμός των πολιτών να θριαμβεύει.

Και αν δεν φέρουν αποτέλεσμα ούτε αυτά τα μέτρα (που ασφαλώς δεν θα φέρουν γιατί πρόκειται για μέτρα που γίνονται για λόγους στυγνού εκβιασμού και όχι ουσίας), λογικά η επόμενη «εισήγηση» του Νίκου Τζανάκη θα είναι να μεταφερθούν οι ανεμβολίαστοι στη Γυάρο για καταναγκαστικά έργα.

H εκκλησία δεν λείπει ποτέ από το… «μενού» Τζανάκη

Στο νέο σόου Τζανάκη, ο καθηγητής δεν παρέλειψε να εκφράσει και τη χριστιανοφοβία του, όπως κάνει συχνά τελευταία (έχουμε χάσει το μέτρημα για το πόσες φορές έχει εκφράσει συμπλεγματική συμπεριφορά ενάντια στους χριστιανούς).

Συγκεκριμένα τα έβαλε με τον εκκλησιασμό και τις δοξολογίες διότι γίνονται σε «κλειστούς χώρους» και «πρέπει να τα προσέξουμε αυτά». Ενώ ας πούμε οι χιλιάδες πελάτες που κατακλύζουν τα super markets κάθε μέρα, δεν… μπαίνουν σε κλειστούς χώρους (τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης) άλλα μάλλον τους πετάνε τις σακούλες με τα ψώνια οι υπάλληλοι κατευθείαν στο αυτοκίνητο…

Έχει καταντήσει πλέον γραφικό το «ποιηματάκι» από διάφορους «ειδικούς» που μονίμως εντοπίζουν «προβλήματα» στις εκκλησίες, στους πιστούς, στο ιερατείο και δεν χάνουν ευκαιρία να εκφράσουν την εμπάθεια τους στο φακό της κάμερας, παραβλέποντας το ότι τα εκκλησιάσματα ακολουθούν ευλαβικά τα μέτρα προφύλαξης, ενώ σε άλλες περιπτώσεις του δημόσιου βίου τα μέτρα πηγαίνουν περίπατο.

Όταν ο Νίκος Τζανάκης επανέλθει στον αιώνα μας και εμπεδώσει πως στη δημοκρατία όλοι οι πολίτες είναι ίσοι, τότε ίσως να αρχίσουν να παίρνουν στα σοβαρά και οι πολίτες τη γνώμη του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «To μόνο που απομένει να εισηγηθεί ο Νίκος Τζανάκης, είναι να σταλούν οι ανεμβολίαστοι στη Γυάρο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.