ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το θαύμα του γενναίου Θοδωρή που πολεμά τη νόσο Μπάτεν

Ένας τέτοιος ήρωας είναι και ο 25χρονος Θοδωρής Ντούμας.
Το θαύμα του γενναίου Θοδωρή που πολεμά τη νόσο Μπάτεν

Η ζωή «περίμενε» τον Θοδωρή στη γωνία σε ηλικία μόλις πεντέμισι ετών, έκτοτε, κάθε μέρα δίνει μάχη με τη θανατηφόρα νόσο Μπάτεν, από την οποία όμως καταφέρνει και βγαίνει νικητής.

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που εμφανίζονται μπροστά τους δεν τα παρατάνε, αντιθέτως, επιμένουν στους στόχους και στα όνειρά τους.

Ένας τέτοιος ήρωας είναι και ο 25χρονος Θοδωρής Ντούμας.

Εδώ και 20 χρόνια, ο Θοδωρής δίνει τη δική του ατέρμονη μάχη με τη νόσο Μπάτεν, μια σπάνια και θανατηφόρα νόσο που προσβάλλει το νευρικό σύστημα.

Παρά τα όσα έχουν περάσει όμως ο ίδιος και η οικογένειά του, δεν επέτρεψαν ποτέ στη νόσο να σταθεί εμπόδιο, για να μην φτιάξουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο κοροναϊός έφτασε στην Τουρκία: Το πρώτο κρούσμα!

Όταν επισκέφθηκα τον Θοδωρή στο σπίτι τους, μια κυρία με ένα μεγάλο χαμόγελο με περίμενε στη πόρτα, ήταν η μητέρα του η Χριστίνα. Εκείνη τη στιγμή, ο Θοδωρής έκανε μάθημα αγγλικών και έτσι, είχα την ευκαιρία να μάθω λίγα πράγματα για την περιπέτεια της υγείας του από τους γονείς του, οι οποίοι με ταξίδεψαν πίσω στο 2001.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το θαύμα του γενναίου Θοδωρή που πολεμά τη νόσο Μπάτεν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.