ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το WOLT απενεργοποίησε τις παραδόσεις στην Αθήνα – eFood και BOX λειτουργούν με περιορισμένη κάλυψη

Η κακοκαιρία Μήδεια, χτύπησε όπως ήταν αναμενόμενο και τις υπηρεσίες delivery, καθώς η εν λόγω υπηρεσία είναι άκρως επικίνδυνη για τους εργαζομένους του χώρου. Έτσι λοιπόν, 3 από τα μεγαλύτερα apps στο χώρο του delivery έχουν πάρει τα μέτρα τους για να προστατέψουν τους διανομείς. Πιο συγκεκριμένα το WOLT app σταματά προσωρινά την λειτουργία του...
Το WOLT απενεργοποίησε τις παραδόσεις στην Αθήνα –  eFood και BOX λειτουργούν με περιορισμένη κάλυψη

Η κακοκαιρία Μήδεια, χτύπησε όπως ήταν αναμενόμενο και τις υπηρεσίες delivery, καθώς η εν λόγω υπηρεσία είναι άκρως επικίνδυνη για τους εργαζομένους του χώρου.

Έτσι λοιπόν, 3 από τα μεγαλύτερα apps στο χώρο του delivery έχουν πάρει τα μέτρα τους για να προστατέψουν τους διανομείς.

Πιο συγκεκριμένα το WOLT app σταματά προσωρινά την λειτουργία του στην Αθήνα εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, έχουν απενεργοποιηθεί προσωρινά οι παραδόσεις στην Αθήνα, καθώς δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των διανομέων.

Τα eFood και το Box, με ανακοίνωση τους όταν μπαίνει ο χρήστης στην εφαρμογή αναφέρουν πως παρέχουν περιορισμένη κάλυψη.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το WOLT απενεργοποίησε τις παραδόσεις στην Αθήνα – eFood και BOX λειτουργούν με περιορισμένη κάλυψη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.