ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός για όλους: Ανατροπή – Θα δώσουν ξανά χρήματα – Ποιοι τα δικαιούνται

Κι άλλα χρήματα θα δοθούν μέσω του προγράμματος, Τουρισμός για όλους
Τουρισμός για όλους: Ανατροπή – Θα δώσουν ξανά χρήματα – Ποιοι τα δικαιούνται

Ευχάριστα νέα φέρνει ο τουρισμός για όλους καθώς αναμένεται να δοθούν ξανά χρήματα, με μια νέα κλήρωση που θα αναδείξει κι άλλους δικαιούχους για το voucher των 150 ευρώ.

Μετά την πρώτη κλήρωση και τις πληρωμές για το πρόγραμμα, περισσότεροι πολίτες θα μπορέσουν να καρπωθούν το voucher των 150 ευρώ για να τα εξαργυρώσουν κατά την περίοδο των διακοπών τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας στο κανάλι του ΑΝΤ1, επιπλέον περίπου 200.000 πολίτες αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να λάβουν το voucher.

Τουρισμός για όλους: Θα δώσουν ξανά χρήματα – Ποιοι τα δικαιούνται

Τα χρήματα αυτά δικαιούνται να εισπράξουν περίπου 200.000 πολίτες και θα γίνεται μέσω μιας ψηφιακής προπληρωμένης κάρτας, η οποία θα εξαργυρώνεται είτε εφάπαξ στο ίδιο τουριστικό κατάλυμα είτε τμηματικά σε διαδοχικά τουριστικά καταλύματα.

Πρόκειται για μια άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα, η οποία είναι αυστηρά ατομική και μπορεί να εξαργυρωθεί σε ολόκληρη τη χώρα καθώς δεν υπάρχει κανένας απολύτως γεωγραφικός περιορισμός.

Ακόμη, η κυρία Ζαχαράκη πρόσθεσε ότι τα προγράμματα αυτά θα ισχύουν μέχρι το 2025 και στόχος είναι η στήριξη του εγχώριου τουρισμού.

Δείτε τα όσα δήλωσε η υφυπουργός Τουρισμού:




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρισμός για όλους: Ανατροπή – Θα δώσουν ξανά χρήματα – Ποιοι τα δικαιούνται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.