ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Μέλος της Ειδικής Επιτροπής διερεύνησης της σύγκρουσης «δεν ξέρει» τι ακριβώς θα ερευνήσουν!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μέλος της επιτροπής για την τραγωδία στα Τέμπη ομολογεί ότι δεν ξέρει τι θα ερευνήσουν!
Τραγωδία στα Τέμπη: Μέλος της Ειδικής Επιτροπής διερεύνησης της σύγκρουσης «δεν ξέρει» τι ακριβώς θα ερευνήσουν!

Τραγωδία στα Τέμπη: Σε μια ωμή παραδοχή… κοροϊδίας γύρω από την επιτροπή που θα ερευνήσει τα αίτια του φρικτού δυστυχήματος στα Τέμπη, προχώρησε ο καθηγητής συγκοινωνιακής πολιτικής και μέλος ειδικής επιτροπής Βασίλης Προφυλλίδης.

Την ώρα που τα ελληνικά τρένα πηγαίνουν στα τυφλά, η Κυβέρνηση δημιούργησε μια Ειδική Επιτροπή εμπειρογνωμόνων για να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας, με τα έως τώρα δεδομένα ωστόσο, να μην είναι ενθαρρυντικά.

Κι αυτό διότι, μιλώντας στο OPEN, ισχυρίστηκε πως προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί το πλαίσιο των ερευνών της Ειδικής Επιτροπής, παραδεχόμενος επί της ουσίας ότι δεν γνωρίζει ακόμα τι θα χρειαστεί να διερευνήσουν.

«Δεν έχω ακόμη το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούν οι έρευνες της επιτροπής μας. Οι δυνατότητες είναι δύο. Δεν ξέρω τι αποφάσισε ακόμη το κράτος ή η πολιτεία.

Ή θα ασχοληθούμε περιοριστικά με το συγκεκριμένο δυστύχημα ή θα ασχοληθούμε με το πως φτάσαμε σε αυτό και πώς θα μπορούσε να έχει αποτραπεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Ζούμε σε μία χώρα όπου η διαφάνεια, η αλήθεια, η επιστημονικότητα… δεν ήταν πάντοτε ο κανόνας», πρόσθεσε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι καταλαβαίνει τους προβληματισμούς από κάθε πλευρά γύρω από το θέμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στα Τέμπη: Μέλος της Ειδικής Επιτροπής διερεύνησης της σύγκρουσης «δεν ξέρει» τι ακριβώς θα ερευνήσουν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.