ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από τρακτέρ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα 4χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του, σε ένα φρικιαστικό δυστύχημα. Συγκεκριμένα, το παιδάκι, έπεσε από το τρακτέρ που οδηγούσε ένα συγγενικό του πρόσωπο και στη συνέχεια το χτύπησε το άροτρο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χανιά: Θετικό και το δεύτερο τεστ κορονοϊού για τον Σουηδό Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, το περιστατικό συνέβη...
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από τρακτέρ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα 4χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του, σε ένα φρικιαστικό δυστύχημα.

Συγκεκριμένα, το παιδάκι, έπεσε από το τρακτέρ που οδηγούσε ένα συγγενικό του πρόσωπο και στη συνέχεια το χτύπησε το άροτρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χανιά: Θετικό και το δεύτερο τεστ κορονοϊού για τον Σουηδό

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στο χωριό Εξαμίλι, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και Κινητή Μονάδα με γιατρό, ωστόσο ήταν ήδη αργά και το αγοράκι δεν τα κατάφερε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από τρακτέρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.