ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στις Πλαταιές: Ένας νεκρός μέσα στο σπίτι του

Συναγερμός σήμανε στις αρχές, καθώς η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κλήση από άνδρα, ότι εντόπισε αναίσθητους στο σπίτι τους τον πατέρα και τον παππού του, στις Πλαταιές Βοιωτίας. Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει ο γηραιότερος άνδρας είναι νεκρός, ενώ ο νεώτερος σώθηκε την τελευταία στιγμή. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν αναίσθητοι σε σπίτι στις Πλαταιές Βοιωτίας χωρίς...

Πλαταιές
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Συναγερμός σήμανε στις αρχές, καθώς η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κλήση από άνδρα, ότι εντόπισε αναίσθητους στο σπίτι τους τον πατέρα και τον παππού του, στις Πλαταιές Βοιωτίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει ο γηραιότερος άνδρας είναι νεκρός, ενώ ο νεώτερος σώθηκε την τελευταία στιγμή. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν αναίσθητοι σε σπίτι στις Πλαταιές Βοιωτίας χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους.

Ο γιος της οικογένειας έσπευσε να ειδοποιήσει τις πυροσβεστικές αρχές, οι οποίες άμεσα ξεκίνησαν επιχείρηση, έτσι ώστε να προσεγγίσουν το σημείο.

Όταν έφτασαν, ο γηραιότερος άνδρας ήταν δυστυχώς νεκρός, ενώ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή σώθηκε ο νεώτερος άνδρας.

Κατά πληροφορίες, στην περιοχή υπήρξε διακοπή ρεύματος, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιόνι) και οι δύο άνδρες άνοιξαν τη γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα από τις αναθυμιάσεις ο ένας να καταλήξει και ο άλλος να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version