ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Θείος και ανιψιός πνίγηκαν σε δεξαμενή!

Η Τραγωδία σημειώθηκε κατά την διάρκεια εργασιών καθαρισμού σε δεξαμενή μούστου
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Θείος και ανιψιός πνίγηκαν σε δεξαμενή!

Μια Τραγωδία χωρίς προηγούμενο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (18/11) σε δεξαμενή του νομού Ηρακλείου, στην οποία πνίγηκαν δύο άτομα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ekriti.gr, σε «Καζάνι» στην Αγία Βαρβάρα του νομού Ηρακλείου δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους. Αφορμή γι’αυτή την Τραγωδία ήταν μια σειρά από εργασίες καθαρισμού σε χώρο με δεξαμενές μούστου.

Τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για έναν άνδρα 50 περίπου ετών και τον 16χρονο ανηψιό του!

Στο σημειό έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την ΕΜΑΚ, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Αστυνομία. Το παιδί διακομήσθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας, ενώ τον άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο.

Ωστόσο, κατά την άφιξή τους στο Κέντρο Υγείας, διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Οι γιατροί προσπαθούσαν για ώρα να επαναφέρουν το παιδί, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στο Ηράκλειο: Θείος και ανιψιός πνίγηκαν σε δεξαμενή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.