ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις προσαγωγές αλλοδαπών για το θάνατο του φοιτητή στου Φιλοπάππου

Φέρεται πως ομολόγησαν
Τρεις προσαγωγές αλλοδαπών για το θάνατο του φοιτητή στου Φιλοπάππου

Τρεις αλλοδαποί προσήχθησαν το βράδυ της Πέμπτης, οι οποίοι θεωρούνται βασικοί ύποπτοι για τη ληστεία που κατέληξε στο θάνατο του 25χρονου φοιτητή στου Φιλοπάππου.

Οι τρεις αλλοδαποί πιστεύεται πως είναι μέλη μιας συμμορίας, η οποία δρα στο κέντρο της πρωτεύουσας και πρόκειται για δύο Πακιστανούς, έναν 17χρονο και έναν 26χρονο καθώς και έναν Ιρακινό.

Οι δύο Πακιστανοί εντοπίστηκαν στην Ειδομένη προσπαθώντας να διαφύγουν από τη χώρα,ενώ ο Ιρακινός εντοπίστηκε στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πληροφορίες και οι τρεις αλλοδαποί απενεργοποίησαν τα κινητά τους μετά το θάνατο του φοιτητή.

Οι τρεις αλλοδαποί φέρεται να έχουν ομολογήσει την πράξη τους, ωστόσο αρνούνται πως έσπρωξαν τον 25χρονο ενώ υποστήριξαν πως προσπάθησαν να τον ληστέψουν κρατώντας ένα σπασμένο μπουκάλι και εκείνος παραπάτησε, γλίστρησε και έπεσε στο γκρεμό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρεις προσαγωγές αλλοδαπών για το θάνατο του φοιτητή στου Φιλοπάππου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.