Τρίκαλα

Η πόλη-πρότυπο, που δεν είναι άλλη από τα Τρίκαλα, εντυπωσιάζει για άλλη μία φορά, φτιάχνοντας ακόμα μία υπερυψωμένη διάβαση, ώστε να καταργηθούν τα φανάρια σταδιακά. Τα Τρίκαλα δεν σταματούν να μας εκπλήσουν ευχάριστα, αφού ακόμα μία εντυπωσιακή ιδέα γίνεται πραγματικότητα. Το τελευταίο εγχείρημα για την πόλη, σε μια προσπάθεια να καταργηθούν τα φανάρια από τους...

Η πόλη-πρότυπο, που δεν είναι άλλη από τα Τρίκαλα, εντυπωσιάζει για άλλη μία φορά, φτιάχνοντας ακόμα μία υπερυψωμένη διάβαση, ώστε να καταργηθούν τα φανάρια σταδιακά.

Τα Τρίκαλα δεν σταματούν να μας εκπλήσουν ευχάριστα, αφού ακόμα μία εντυπωσιακή ιδέα γίνεται πραγματικότητα. Το τελευταίο εγχείρημα για την πόλη, σε μια προσπάθεια να καταργηθούν τα φανάρια από τους δρόμους, είναι η δημιουργία ασφαλών διαβάσεων.

Πρόκειται για τη διάβαση στη διασταύρωση των οδών Μαυροκορδάτου και Βούλγαρη, σε ένα από τα πιο γνωστά σημεία των Τρικάλων με αυξημένη κίνηση οχημάτων. Η διάβαση εξυπηρετεί πολίτες αλλά και μαθητές/τριες των 5ου και 31ου Δημοτικών Σχολείων Τρικάλων, βοηθώντας στη μείωση της ταχύτητας των οχημάτων και στη συνακόλουθη μείωση ατυχημάτων. Αυτό γίνεται βάφοντας με έντονο κόκκινο χρώμα τις διαβάσεις.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου έκανε και σχετική ανάρτηση για το έργο, ζητώντας… συγνώμη από τους φαναρτζήδες.

https://www.facebook.com/dimitris.papastergiou.5/posts/10222539802096319

Τρίκαλα