ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική οδό! Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα (vid)

Ένα φρικτό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί (5/5) στην Εθνική οδό, στο ύψος της Χαλιβουργικής. Ο οδηγός του οχήματος που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα τραυματίστηκε. Ένα αυτοκίνητο είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα, κινούμενο προς Αθήνα και μάλιστα στην αριστερή λωρίδα, δίπλα στη διαχωριστική τσιμεντένια μπάρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο οδηγός, που ήταν...
Τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική οδό! Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα (vid)

Ένα φρικτό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί (5/5) στην Εθνική οδό, στο ύψος της Χαλιβουργικής. Ο οδηγός του οχήματος που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα τραυματίστηκε.

Ένα αυτοκίνητο είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα, κινούμενο προς Αθήνα και μάλιστα στην αριστερή λωρίδα, δίπλα στη διαχωριστική τσιμεντένια μπάρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο οδηγός, που ήταν ηλικιωμένος, έκανε αναστροφή κι άρχισε να κινείται στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ο ιδιος οδηγός, οδηγώντας επίσης στο αντίθετο ρεύμα, στο ύψος της Ελευσίνας, είτε συγκρούστηκε ελαφρά είτε ανάγκασε τον οδηγό ενός άλλου Ι.Χ. αυτοκινήτου να στρίψει απότομα το τιμόνι με αποτέλεσμα το όχημα να αναποδογυρίσει.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβάτες του Ι.Χ. αυτοκινήτου οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο ηλικιωμένος οδηγός, όμως, δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα μέχρι το ύψος της Χαλυβουργικής, όπου προκάλεσε δεύτερο τροχαίο ατύχημα -μετωπική σύγκρουση- αποτέλεσμα αυτή τη φορά να τραυματιστεί ο ίδιος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική οδό! Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.