ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ! Συνελήφθη τζιχαντιστής στην Αθήνα – Κατηγορείται και για ανθρωποκτονία!

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής έπεσε 27χρονος τζιχαντιστής που κατηγορείται ότι ως μέλος του ISIS συμμετείχε σε τρομοκρατικές ενέργειες και ανθρωποκτονίες. Διαβάστε αναλυτικά.
ΣΟΚ! Συνελήφθη τζιχαντιστής στην Αθήνα – Κατηγορείται και για ανθρωποκτονία!

Σε τρομοκρατικές ενέργειες και ανθρωποκτονίες φέρεται να συμμετείχε ένας 27χρονος τζιχαντιστής, ο οποίος έπεσε στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής.

Ο νεαρός Σύρος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Νοεμβρίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ένταξη και συμμετοχή ως μέλος στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS/DAESH.

Επίσης για τρομοκρατικές πράξεις άμεσης συνδρομής σε ανθρωποκτονία με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού και κατά συρροή.

Ο συλληφθείς, ο οποίος εισήλθε στην Ελλάδα στις 28-03- 2018, εξεταζόμενος σχετικά αποδέχτηκε τις σε βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τούρκος Ναύαρχος: Ετοιμάζουμε έκπληξη στην Ελλάδα – Ξέρουμε που είναι οι Exoset

Toύρκοι: Προσφορά στην Ελλάδα για 4 βρετανικές φρεγάτες Type 31

Κατά τη διενέργεια έρευνας, που πραγματοποιήθηκε σε οικίσκο ανοιχτής δομής φιλοξενίας αλλοδαπών (Ελαιώνας) όπου διέμενε, ανευρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά Εργαστήρια για διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες είχε συλληφθεί κι άλλος 27χρονος για διασυνδέσεις με τον ISIS:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα τελευταία νέα

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ! Συνελήφθη τζιχαντιστής στην Αθήνα – Κατηγορείται και για ανθρωποκτονία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.