ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρουφάκης: Έκλεψαν το σκάφος του – Σάλος με την ασφάλεια στο λιμάνι της Αίγινας

Άγνωστοι έκλεψαν το σκάφος που είχε ο Γιάννης Βαρουφάκης στην Αίγινα. Το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό στην περιοχή και οι αρχές διεξάγουν έρευνες.
Βαρουφάκης: Έκλεψαν το σκάφος του – Σάλος με την ασφάλεια στο λιμάνι της Αίγινας

O Γιάννης Βαρουφάκης έπεσε θύμα κλοπής, καθώς άγνωστοι του πήραν το σκάφος του στο λιμάνι της Αίγινας.

Πιο συγκεκριμένα κάποιοι έκλεψαν το φουσκωτό που διαθέτει ο βουλευτής και Γραμματέας του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάννης Βαρουφάκης.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στην Αίγινα, όπου ο πολιτικός διαμένει μόνιμα. Μάλιστα ο ίδιος ο Γιάννης Βαρουφάκης κατήγγειλε το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ, η οποία διεξάγει έρευνες.

Πάντως στο νησί της Αίγινας δεν έπεσε θύμα κλοπής μόνο ο Γραμματέας του κόμματος ΜέΡΑ25. Πριν από έναν μήνα περίπου κάποιοι έκλεψαν ένα σκάφος με όνομα «DIMI» και μαζί και μία τετράχρονη YAMAHA 60 ίππων με γκρι τέντα.

Για την εύρεση τους ο ιδιοκτήτης τους, προσφέρει αμοιβή 1000 ευρώ. Ενώ υπάρχει και άλλη κλοπή που σημειώθηκε στις 8 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα άγνωστοι πήραν στην κατοχή τους το σκάφος Αίολος ΛΑ 1664, 90 Yamaha 4,60 μέτρων. Αυτή η έξαρση κλοπής σκαφών στο συγκεκριμένο λιμάνι, προκαλεί… πονοκέφαλο στις αρχές, γιατί η συγκεκριμένη περιοχή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και πολλά σκάφη αράζουν σ’ αυτήν κατά διαστήματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαρουφάκης: Έκλεψαν το σκάφος του – Σάλος με την ασφάλεια στο λιμάνι της Αίγινας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.