ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρβιτσιώτης: «Έχουν επαναπατριστεί πάνω από 1.000 άτομα»

Μεγάλη προσπάθεια κάνει η κυβέρνηση για να επαναπατριστούν αρκετοί Έλληνες. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μάλιστα, ανέφερε πως έως τώρα περισσότερα από 1000 άτομα έχουν επιστρέψει. «Η Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του ΥΠΕΞ βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τις πρεσβείες μας, με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης και τις αεροπορικές εταιρίες, ώστε να επιστρέψουμε τους εγκλωβισμένους», ανέφερε χαρακτηριστικά...
Βαρβιτσιώτης: «Έχουν επαναπατριστεί πάνω από 1.000 άτομα»

Μεγάλη προσπάθεια κάνει η κυβέρνηση για να επαναπατριστούν αρκετοί Έλληνες. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μάλιστα, ανέφερε πως έως τώρα περισσότερα από 1000 άτομα έχουν επιστρέψει.

«Η Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του ΥΠΕΞ βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τις πρεσβείες μας, με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης και τις αεροπορικές εταιρίες, ώστε να επιστρέψουμε τους εγκλωβισμένους», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ.

Από εκεί και πέρα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικός υποστήριξε σημείωσε για τους Έλληνες που είναι εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης πως υπάρχουν εμπορικές πτήσεις και δεν πρέπει να περιμένουν, αλλά να κλείσουν εισιτήρια το συντομότερο δυνατό.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης πως όποιος έρχεται στην Ελλάδα θα πρέπει να μπαίνει σε καραντίνα 14 ημερών και όχι να πηγαίνει να βλέπει γονείς και φίλους.

Τέλος, μίλησε και για την Κύπρο. Εκεί υπάρχουν 280 Έλληνες που θέλουν να επιστρέψουν. «Βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με την ελληνική πρεσβεία και παρά την μειωμένη συχνότητα αεροπορικής σύνδεσης, πιστεύουμε πως στις επόμενες ημέρες θα επαναπατριστούν», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαρβιτσιώτης: «Έχουν επαναπατριστεί πάνω από 1.000 άτομα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.