ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Λεβέντης:«Οι γείτονες δεν καταλαβαίνουν από λόγια»

«Διαφωνώ με την αναβάθμιση των παλαιών αεροσκαφών να πάρουμε καινούργια να κάνουμε θυσίες», είπε μεταξύ άλλων
Βασίλης Λεβέντης:«Οι γείτονες δεν καταλαβαίνουν από λόγια»

Την άποψη πως η Τουρκία επιθυμεί να κατακτήσει εθνικό έδαφος εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, ενώ ανέφερε πως οι «γείτονες δεν καταλαβαίνουν από λόγια».

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Η Τουρκία έχει σχέδιο να καταλάβει εθνικό έδαφος. Οι γείτονες δεν καταλαβαίνουν από λόγια. Εδώ και τώρα να ξεκινήσουμε εκστρατεία εξεύρεσης χρημάτων, για την αγορά 30 F-35 και 5 φρεγατών. Διαφωνώ με την αναβάθμιση των παλαιών αεροσκαφών να πάρουμε καινούργια να κάνουμε θυσίες».

Ακόμη ο κ.Λεβέντης  αναφέρθηκε και στο ονοματολογικό και ανέφερε πως:

«Αύριο Δευτέρα βράδυ στη Θεσσαλονίκη στο ” Βελλίδειο”, θα γίνει συλλαλητήριο για το θέμα της ονομασίας. Θα μιλήσουμε για την συμφωνία που έρχεται και θα καταγγείλουμε ότι κάποιοι είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια. Μας πιέζουν οι Aμερικανοί και μας λένε να λύσουμε το θέμα, γιατί διαφορετικά θα μπουν στα Σκόπια οι Τούρκοι και αυτό δεν είναι προς τοπ συμφέρον της Ελλάδας. Η Ένωση Κεντρώων είναι αντίθετη με την προδοσία και θα κάνει ότι μπορεί για να μην συμβεί αυτό το έγκλημα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασίλης Λεβέντης:«Οι γείτονες δεν καταλαβαίνουν από λόγια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.