ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: «Ευχαριστώ» από την πρεσβεία της Αργεντινής στο Βενιζέλειο (pic)

Διαβάστε την επιστολή
Κρήτη: «Ευχαριστώ» από την πρεσβεία της Αργεντινής στο Βενιζέλειο (pic)

Βενιζέλειο Νοσοκομείο: Το ιατρικό και νοσηλευτικό του προσωπικό έδωσε μεγάλη μάχη, προτού φτάσει στη νίκη.

Και όπου νίκη βάλτε την ίαση της 63χρονης από την Αργεντινή, η οποία είχε προσβληθεί από κορονοϊό.

Επομένως, η πρεσβεία της Αργεντινής έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για την τιτάνια προσπάθεια ακόμα κι όταν τα συμπτώματα έδειχναν δυσοίωνα.

«Mε την επιστολή αυτή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και της Πνευμονολογικής Κλινικής του Γ.Ν Ηρακλείου Βενιζελείου – Πανάνειο, για την ίαση, την στήριξη και την φροντίδα της Αργεντινής Υπηκόου( όνομα ασθενούς ), που χάρη στην άμεση ανταπόκριση σας κατάφερε να βγει νικήτρια στην μάχη κατά του covid-19.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου για την συνεχή ενημέρωση και για την άψογη συνεργασία μας.

Η προσφορά σας, το ήθος και ο επαγγελματισμός σας αποτελούν φωτεινό παράδειγμα στις δύσκολες ώρες που διανύουμε και αναδεικνύουν το αίσθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο μας.

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και τις προσπάθειες που καταβάλετε, σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη

Με εκτίμηση

Προξενικό Τμήμα Αθηνών

Πρεσβεία της Αργεντινής στην Ελλάδα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: «Ευχαριστώ» από την πρεσβεία της Αργεντινής στο Βενιζέλειο (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.