ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βγήκαν για κυνήγι και πυροβόλησε κατά λάθος τον αδερφό του

Σοβαρό ατύχημα στην Ευρυτανία με κυνηγό να πυροβολεί κατά λάθος τον αδερφό του. Σε κρίσιμη κατάσταση ο τραυματίας. Mια παρέα κυνηγών από τους Δομιανούς, μεταξύ των οποίων και δύο αδέλφια 53 και 52 ετών, είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρου στη Φουρνά, το Σάββατο (26/12). Σε κάποια στιγμή ο 53χρονος φέρεται να πυροβόλησε κυνηγώντας το θήραμά...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σοβαρό ατύχημα στην Ευρυτανία με κυνηγό να πυροβολεί κατά λάθος τον αδερφό του. Σε κρίσιμη κατάσταση ο τραυματίας.

Mια παρέα κυνηγών από τους Δομιανούς, μεταξύ των οποίων και δύο αδέλφια 53 και 52 ετών, είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρου στη Φουρνά, το Σάββατο (26/12).

Σε κάποια στιγμή ο 53χρονος φέρεται να πυροβόλησε κυνηγώντας το θήραμά του και η σφαίρα εξωστρακίστηκε βρίσκοντας στο κεφάλι λίγο πάνω από το μάτι, τον 52χρονο.

Διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ στον νοσοκομείο της Λαμίας

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο ΓΝ Καρπενησίου, όπου και διασωληνώθηκε καθώς η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά σοβαρή. Αξιολογήθηκε μάλιστα η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας για τη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε ο τραυματισμός του 52χρονου διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου.

Πηγή: Lamiareport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Θεσσαλονίκη: Πυροβολούσε στον αέρα και απειλούσε με χειροβομβίδα συγγενείς του

Exit mobile version