ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο με τον ανεμοστρόβιλο να σαρώνει την πόλη της Καλαμάτας

Η σφοδρή κακοκαιρία χτύπησε την Καλαμάτα. Έπνεαν άνεμοι έντασης 10 μποφόρ, ενώ ανεμοστρόβιλος πέρασε μέσα από το ιστορικό κέντρο της πόλης. Η καταιγίδα ήταν ιδιαίτερα έντονη στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και το Νησάκι Καλαμάτας, όπου καταγράφονται και οι περισσότερες ζημιές. Ο ανεμοστρόβιλος στην Αγία Τριάδα ξήλωσε σκεπές και προξένησε ζημιές σε παράγκες των Ρομά που διαμένουν στην...
Βίντεο με τον ανεμοστρόβιλο να σαρώνει την πόλη της Καλαμάτας

Η σφοδρή κακοκαιρία χτύπησε την Καλαμάτα. Έπνεαν άνεμοι έντασης 10 μποφόρ, ενώ ανεμοστρόβιλος πέρασε μέσα από το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Η καταιγίδα ήταν ιδιαίτερα έντονη στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και το Νησάκι Καλαμάτας, όπου καταγράφονται και οι περισσότερες ζημιές.

Ο ανεμοστρόβιλος στην Αγία Τριάδα ξήλωσε σκεπές και προξένησε ζημιές σε παράγκες των Ρομά που διαμένουν στην περιοχή. Στην περιοχή εκκενώθηκαν σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές, ενώ αρκετές οικογένειες Ρομά βρήκαν προσωρινό καταφύγιο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.