ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο-σοκ: Βρετανός βουλευτής δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε παμπ

Ένας συντηρητικός βουλευτής στη Μεγάλη Βρετανία, ζήτησε συγγνώμη αφού ένα βίντεο, που τον δείχνει να εκθέτει σε δημόσια θέα το πέος του σε παμπ είδε το φως της δημοσιότητας. Ο βουλευτής του Leigh, James Grundy, φαίνεται, λοιπόν, να κατεβάζει τα παντελόνια του και να δείχνει τα γεννητικά του όργανα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα μέτρα θα πάρει...
Βίντεο-σοκ: Βρετανός βουλευτής δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε παμπ

Ένας συντηρητικός βουλευτής στη Μεγάλη Βρετανία, ζήτησε συγγνώμη αφού ένα βίντεο, που τον δείχνει να εκθέτει σε δημόσια θέα το πέος του σε παμπ είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο βουλευτής του Leigh, James Grundy, φαίνεται, λοιπόν, να κατεβάζει τα παντελόνια του και να δείχνει τα γεννητικά του όργανα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για τον κορονοϊό: Κλειστά σχολεία, λιμάνια, ΜΜΜ, Επιχειρήσεις! (vids)

Προτού ανοίξει το φερμουάρ του, ο Grundy ακούγεται να λέει: «Θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν υπάρχει τρόπος να δείξετε το πρόσωπό μου». Τότε δύο γυναικείες φωνές ακούγονται να του λένε να σηκώσει το «πουκάμισο επάνω», ώστε η βουβωνική χώρα να φαίνεται στην κάμερα.

Αφού αποκαλύφθηκε το υλικό, ο κ. Grundy είπε: «Ζητώ συγγνώμη για τις πράξεις μου».

Ο κ. Grundy είναι ο πρώτος συντηρητικός βουλευτής που εκλέγεται στο Leigh εδώ και 97 χρόνια. Η έδρα ανήκε στους Εργατικούς από το 1922. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο γυρίστηκε στις αρχές του 2007, όταν ο κ. Grundy ήταν 26 ή 27 ετών.

Δείτε το βίντεο:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βίντεο-σοκ: Βρετανός βουλευτής δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε παμπ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.