ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Άγριο ξύλο ανήλικων κοριτσιών – Video που σοκάρει

Σοκαρισμένος είναι ο Βόλος από το άγριο ξύλο ανάμεσα σε ανήλικα κορίτσια, με το video από το συμβάν να σοκάρει!
Βόλος: Άγριο ξύλο ανήλικων κοριτσιών – Video που σοκάρει

Βόλος: Ένα απίστευτο περιστατικό βίας έλαβε χώρα στο κέντρο του Βόλου όταν δύο ανήλικα κορίτσια έπαιξαν άγριο ξύλο στη μέση ενός από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Πιο συγκεκριμένα, το video που είδε το φως της δημοσιότητας από τον μεγάλο καυγά και έχει γίνει viral, δείχνει τα δύο , να ανταλλάσσουν, μπουνιές, κλωτσιές, να τραβάνε η μια τα μαλλιά της άλλης και όλα αυτά  χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο!

Το συμβάν που έχει σοκάρει την κοινωνία της πόλης, έγινε στην οδό Δημητριάδος, μπροστά στα μάτια πολλών συνομηλίκων των δύο κοριτσιών που πρωταγωνιστούσαν στον καυγά, χωρίς όμως εκείνοι να έχουν καμία διάθεση να της σταματήσουν ενώ αντίθετα καταγράφουν το περιστατικό με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Δείτε το video από τον καυγά που έχει σοκάρει την Μαγνησία:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος: Άγριο ξύλο ανήλικων κοριτσιών – Video που σοκάρει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.