ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Χωρίς αντίπαλο ο Αχιλλέας Μπέος στις εκλογές – Ποσοστά έκπληξη σε νέα δημοσκόπηση!

Μεγάλη νίκη και επανεκλογή του Αχιλλέα Μπέου στις εκλογές που θα διεξαχθούν την επόμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου δείχνει νέα μεγάλη δημοσκόπηση
Βόλος: Χωρίς αντίπαλο ο Αχιλλέας Μπέος στις εκλογές – Ποσοστά έκπληξη σε νέα δημοσκόπηση!

Σε πρόσωπο των ημερών -και όχι απαραίτητα με την «καλή» έννοια-αναδεικνύεται ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με μεγάλη δημοσκόπηση ωστόσο να ανατρέπει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα!

Έπειτα από το «ξύλο» με πολίτες στο δρόμο αφού τα έβαλαν μαζί του, ο ίδιος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ πως έτσι λύνει τις διαφορές του.

Φυσικά, στο… παιχνίδι μπήκε και ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για τον οποίο δήλωσε πως θα δώσει γαλότσες κίτρινες και φτυάρι να καθαρίσουν τον Βόλο, κάτι που τελικά έγινε! 

Την ίδια στιγμή, μεγάλη δημοσκόπηση που διεξήγαγε η εταιρεία Opinion Poll για λογαριασμό του TheNewspaper.gr, προβλέπει άνετη νίκη και επανεκλογή του Αχιλλέα Μπέου από τον πρώτο γύρο, χωρίς οι καταστροφικές πλημμύρες να επηρεάζουν το προβάδισμά του.

Η έρευνα έγινε σε εξεταζόμενο πληθυσμό ηλικίας άνω των 17 ετών με δικαίωμα ψήφου, σε 637 νοικοκυριά, το χρονικό διάστημα από 25 -27 Σεπτεμβρίου 2023, δηλαδή πριν από τα πιο πρόσφατα περιστατικά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, οι πολίτες σε ποσοστό 34,5% δηλώνουν «Πολύ» ικανοποιημένοι, σε ποσοστό 30,07% δηλώνουν «Αρκετά» ικανοποιημένοι, «Λίγο» ικανοποιημένοι δηλώνει το 16,3% και «Καθόλου» ικανοποιημένοι το 17,8%.

Οι ερωτώμενοι πολίτες του Βόλου απαντούν σε ποσοστό 61,9% ότι επιθυμούν να επανεκλεγεί και το 31,3% επιθυμεί να εκλεγεί κάποιος άλλος υποψήφιος, ενώ το 6,8% δεν απαντά.

Ο Αχιλλέας Μπέος καταγράφει τις περισσότερες θετικές και τις περισσότερες αρνητικές γνώμες των ερωτώμενων πολιτών.

Το 52% έχει θετική άποψη, το 15,2% μάλλον θετική γνώμη για τον δήμαρχο Βόλου, ενώ το 30,7% έχει αρνητική ή μάλλον αρνητική άποψη.

Στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά έχουν ως εξής:

  • Αχιλλέας Μπέος: 60,4%
  • Νίκος Παπαπέτρος: 19,1%
  • Απόστολος Ριζόπουλος: 4,1%
  • Αναποφάσιστοι: 10,5%
  • Αποχή: 2,5%
  • Αλλον 0,6%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ: 2,5%

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος: Χωρίς αντίπαλο ο Αχιλλέας Μπέος στις εκλογές – Ποσοστά έκπληξη σε νέα δημοσκόπηση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.