ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Συνελήφθη Βέλγος για… κατασκοπεία

Βόλος: Μία πολύ περίεργη υπόθεση εξετάζουν οι αρχές του Βόλου, με έναν άνδρα να συλλαμβάνεται για κατασκοπεία σε αεροπορική μονάδα. Συγκεκριμένα όπως γίνεται γνωστό από το e-thessalia, ένας Βέλγος υπήκοος, συνελήφθη από αεροπόρους την περασμένη Παρασκευή, έχοντας παραβιάσει την περίμετρο της περίφραξης στη Μονάδα Επιτήρησης στο Πλιασίδι Πηλίου. Ο 31χρονος άνδρας, οδηγήθηκε άμεσα στον εισαγγελέα...
Βόλος: Συνελήφθη Βέλγος για… κατασκοπεία

Βόλος: Μία πολύ περίεργη υπόθεση εξετάζουν οι αρχές του Βόλου, με έναν άνδρα να συλλαμβάνεται για κατασκοπεία σε αεροπορική μονάδα.

Συγκεκριμένα όπως γίνεται γνωστό από το e-thessalia, ένας Βέλγος υπήκοος, συνελήφθη από αεροπόρους την περασμένη Παρασκευή, έχοντας παραβιάσει την περίμετρο της περίφραξης στη Μονάδα Επιτήρησης στο Πλιασίδι Πηλίου.

Ο 31χρονος άνδρας, οδηγήθηκε άμεσα στον εισαγγελέα υπηρεσίας και στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση, ενώ αν οριστεί δικάσιμος θα δικαστεί από το το Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία από την αστυνομία για κατασκοπεία πλημμεληματικού χαρακτήρα και για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Βόλος: Η ερεύνα θα είναι αυτή που θα δείξει αν όντως ο νεαρός φωτογράφισε την στρατιωτική βάση, αλλά φαίνεται ότι δεν είχε μαζί στο σακίδιο του κάποια φωτογραφική μηχανή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κέρκυρα: Ο Μποτρίνι και οι καταγγελίες για βασανιστήρια

Ο ίδιος ωστόσο τονίζεται ότι απλά έκανε πεζοπορία και θέλησε να διασχίσει το δυτικό Πήλιο για να βρεθεί στο ανατολικό, ωστόσο έχασε τον προσανατολισμό του και βρέθηκε εκεί που δεν έπρεπε.

Πάντως τονίζεται ότι στην ίδια περιοχή, πριν από λίγους μήνες είχε συλληφθεί ακόμα ένας Βέλγος, επειδή φωτογράφιζε τον χώρο.

Μάλιστα, είχε δεχτεί απαγόρευση εξόδου από την χώρα, με την Βελγική Πρεσβεία να παρεμβαίνει για να λυθεί το θέμα.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος: Συνελήφθη Βέλγος για… κατασκοπεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.