ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Wind: Πρόβλημα με τα data- ίντερνετ στα κινητά

Η Wind αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και πολλοί καταναλωτές έχουν εκφράσει τα παράπονα τους στο Twitter.  Η Wind αντιμετωπίζει πρόβλημα με το δίκτυο της και οι συνδρομητές δεν έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του κινητού τους. Όπως είναι λογικό οι καταναλωτές προσπαθούν να μάθουν για ποιον λόγο έχει γίνει αυτό το μπέρδεμα....
Wind: Πρόβλημα με τα data- ίντερνετ στα κινητά

Η Wind αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και πολλοί καταναλωτές έχουν εκφράσει τα παράπονα τους στο Twitter. 

Η Wind αντιμετωπίζει πρόβλημα με το δίκτυο της και οι συνδρομητές δεν έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του κινητού τους. Όπως είναι λογικό οι καταναλωτές προσπαθούν να μάθουν για ποιον λόγο έχει γίνει αυτό το μπέρδεμα.

Πάντως δεν είναι από τις αναξιόπιστες εταιρείες, ωστόσο το τεχνικό πρόβλημα έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους χρήστες.

Όπως είναι φυσικό πρόβλημα έχει και το τηλεφωνικό κέντρο, μιας και οι περισσότεροι συνδρομητές θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει.

Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ακόμα δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση, για να ενημερώσει τους συνδρομητές της περί τίνος πρόκειται.

Σε ηχογραφημένο μήνυμα η εταιρεία ενημερώνει τους χρήστες της για το πρόβλημα που έχει προκύψει και πως εργάζεται για την ταχύτερη αποκατάσταση του.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Wind: Πρόβλημα με τα data- ίντερνετ στα κινητά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.