ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέληξε στο νοσοκομείο ασθενής μετά από αναμονή 5 ωρών για ασθενοφόρο – Τι λέει ο γιος της

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθυστέρησε πέντε ώρες να παραλάβει μια 83χρονη ασθενή να την μεταφέρει σε νοσοκομείο. Η ασθενής κατέληξε. Επί 5 ολόκληρες ώρες οι συγγενείς περίμεναν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την παραλάβει ασθενή από τον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών. Το ασθενοφόρο δεν ήρθε ποτέ και η ασθενής κατάληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου μεταφέρθηκε ώρες...
Κατέληξε στο νοσοκομείο ασθενής μετά από αναμονή 5 ωρών για ασθενοφόρο – Τι λέει ο γιος της

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθυστέρησε πέντε ώρες να παραλάβει μια 83χρονη ασθενή να την μεταφέρει σε νοσοκομείο. Η ασθενής κατέληξε.

Επί 5 ολόκληρες ώρες οι συγγενείς περίμεναν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την παραλάβει ασθενή από τον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών.

Το ασθενοφόρο δεν ήρθε ποτέ και η ασθενής κατάληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου μεταφέρθηκε ώρες αργότερα με ιδιωτικό μέσο.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 4/6 το μεσημέρι.

Ο γιος της 83χρονης γυναίκας μιλώντας στο MEGA ανέφερε: «Άργησε πέντε ώρες. Είχαμε πάρει από τις εννιάμιση και τελικά πήραμε ένα ΕΚΑΒ, ένα ιδιωτικό κατά τις δύο τρείς, ώρα τώρα. Και μάλιστα με πήρανε τηλέφωνο αναγνωρίζοντας ότι έχει κάποια θέση και ζητήσανε ξανά υπομονή.

Κατέληξε γιατί μπήκαμε αργά και ο χειρισμός ήταν αργός μέσα στα επείγοντα. Για να της κάνουν μία θρομβολυτική έπρεπε να ουρλιάξω εγώ και αυτό συνέβει στις 8 το βράδυ.

Από τις 9 το πρωί που καλούσαμε, από τις 9μιση φανταστείτε ότι πέρασαν σχεδόν 12 ώρες

Πηγή: megatv.com 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατέληξε στο νοσοκομείο ασθενής μετά από αναμονή 5 ωρών για ασθενοφόρο – Τι λέει ο γιος της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.