ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξάνθη – Ντροπή: Ιερόσυλοι βανδάλισαν παρεκκλήσι

Ένα μικρό εκκλησάκι που βρίσκεται δίπλα στο ανενεργό εργοστάσιο της ΣΕΒΑΘ στην Ξάνθη και είχε ανεγερθεί με προσφορά του κατοίκου της περιοχής Αλέξανδρου Μπαλτατζή, αλλά πλέον έχει εγκαταλειφθεί βρέθηκε στο επίκεντρο της ανεξήγητης μανίας αγνώστων βανδάλων. Πιστοί που μπήκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Αλεξάνδρου στην Ξάνθη αντίκρισαν την ζοφερή εικόνα που άφησαν πίσω τους οι...
Ξάνθη – Ντροπή: Ιερόσυλοι βανδάλισαν παρεκκλήσι

Ένα μικρό εκκλησάκι που βρίσκεται δίπλα στο ανενεργό εργοστάσιο της ΣΕΒΑΘ στην Ξάνθη και είχε ανεγερθεί με προσφορά του κατοίκου της περιοχής Αλέξανδρου Μπαλτατζή, αλλά πλέον έχει εγκαταλειφθεί βρέθηκε στο επίκεντρο της ανεξήγητης μανίας αγνώστων βανδάλων.

Πιστοί που μπήκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Αλεξάνδρου στην Ξάνθη αντίκρισαν την ζοφερή εικόνα που άφησαν πίσω τους οι ιερόσυλοι εισβολείς, οι οποίοι είχαν εισβάλει σε άγνωστο χρόνο στο μικρό ναό και είχαν ξύσει τα πρόσωπα των αγίων από τις αγιογραφίες. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που αποκαλύπτονταν βανδαλισμοί στο εκκλησάκι που παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλάνδρι: Απίστευτο, έπεσε δέντρο και χτύπησε άνδρα (vid+pics)

Η εισβολή και οι ζημιές στο παρεκκλήσι καταγγέλθηκαν στην τοπική Αστυνομία που ερευνά για να εντοπίσει τους ιερόσυλους, ενώ συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα από τον χώρο σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσει τους δράστες των βανδαλισμών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη – Ντροπή: Ιερόσυλοι βανδάλισαν παρεκκλήσι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.