ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζάκυνθος: Κλείνει ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά λόγω εγκληματικότητας

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποφάσισε το κλείσιμο για τις επόμενες ημέρες του κεντρικού δρόμου του Λαγανά.
Ζάκυνθος: Κλείνει ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά λόγω εγκληματικότητας

Ζάκυνθος: Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποφάσισε το κλείσιμο για τις επόμενες ημέρες του κεντρικού δρόμου του Λαγανά.

Ζάκυνθος: Αποφασίστηκε να κλείσει ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά, όσο αφορά τη διέλευση οχημάτων στη συγκεκριμένη περιοχή.

Μετά από εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κλείνει τις επόμενες ημέρες ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά τις βραδινές ώρες μέχρι το πρωί για λόγους ασφαλείας των πολιτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δρόμος θα κλείσει την Τετάρτη.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρέθηκε στη Ζάκυνθο, όπου είχε πολλές συσκέψεις με την τοπική αστυνομία αλλά και με φορείς του νησιού, προκειμένου να περιοριστούν η εγκληματικότητα και τα φαινόμενα βίας που έχουν καταγραφεί, όχι φέτος αλλά τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, σκοπός είναι ο καλύτερος έλεγχος από πεζούς αστυνομικούς οι οποίοι θα είναι καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου στην περιοχή, καθώς και οι πεζοί να κινούνται πιο εύκολα σε αυτόν τον δρόμο και να κρατούν αποστάσεις.

«Επισκεπτόμαστε τη Ζάκυνθο με στόχο να εξετάσουμε αν οι αποφάσεις μας ικανοποιούν τους κατοίκους της Ζακύνθου και να βελτιώσουμε την απόδοση των αστυνομικών αρχών και υπηρεσιών, τις οποίες ενισχύσαμε με 120 αστυνομικούς, ενώ πέρυσι είχαμε μόνο 17», είχε αναφέρει ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του.

Παράλληλα είχε τονίσει ότι «αποτελεί απόφασή μας η δίωξη του εγκλήματος, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, η αντιμετώπιση των ναρκωτικών και μια σειρά άλλων πράξεων ανομίας και παραβατικότητας που συμβαίνουν στο νησί, ιδιαίτερα στον Λαγανά».

Διαβάστε ακόμη: 

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Απίστευτο! Σκότωσε τη Γαρυφαλλιά γιατί πήραν λάθος δρόμο

Aπίστευτο! 140.000 κόσμου στο Grand Prix του Silverstone χωρίς μάσκα!

Survivor Σάκης – Μαριαλένα: Δεν φαντάζεστε τον λόγο που τη χώρισε ο Κατσούλης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζάκυνθος: Κλείνει ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά λόγω εγκληματικότητας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.