ΚΟΣΜΟΣ

Batman: Ο «σκοτεινός ιππότης» επιστρέφει για εκδίκηση (vid)

Το πρώτο τρέιλερ του νέου Batman με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον, παρακολούθησαν όσοι είδαν το DC FanDome. Σίγουρα, πρόκειται για τη μεγάλη αποκάλυψη του DC Universe, αφού όλοι περίμεναν να δουν πως ακριβώς θα φαίνεται ως «σκοτεινός ιππότης» ο γνωστός ηθοποιός. Το τρέιλερ μας δείχνει έναν Batman αρκετά σκληρό, ο οποίος ζητάει εκδίκηση και δε...
Batman: Ο «σκοτεινός ιππότης» επιστρέφει για εκδίκηση (vid)

Το πρώτο τρέιλερ του νέου Batman με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον, παρακολούθησαν όσοι είδαν το DC FanDome.

Σίγουρα, πρόκειται για τη μεγάλη αποκάλυψη του DC Universe, αφού όλοι περίμεναν να δουν πως ακριβώς θα φαίνεται ως «σκοτεινός ιππότης» ο γνωστός ηθοποιός.

Το τρέιλερ μας δείχνει έναν Batman αρκετά σκληρό, ο οποίος ζητάει εκδίκηση και δε δείχνει να έχει ηθικούς φραγμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσπαθούν να παρουσιάσουν άτρωτο το «Kemal Reis»!

Το συγκεκριμένο reboot μας πάει στα πρώτα χρόνια του μασκοφόρου εκδικητή και σίγουρα θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο Πάτινσον έχει ήδη δεχτεί πολύ μεγάλη κριτική.

Δείτε το τρέιλερ:

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Batman: Ο «σκοτεινός ιππότης» επιστρέφει για εκδίκηση (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.