Δαχτυλίδι αγνότητας: Η νέα μόδα για τα κορίτσια με έντονη σεξουαλική ζωή στο παρελθόν;

Μία νεαρή κοπέλα από τον Καναδά φέρει επί σειρά ετών ένα «δαχτυλίδι αγνότητας», το οποίο αποτελεί σύμβολο της αποχής

Δαχτυλίδι αγνότητας: Ένα μοντέλο από το OnlyFans πραγματοποίησε μία ειδική διαδικασία, με σκοπό να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική της ζωή.

Τι σημαίνει αυτό;

Η 24χρονη Άλις Ίρβινγκ από τον Καναδά είχε ερωτικές εμπειρίες κατά το παρελθόν, όμως, αποφάσισε να πάρει όρκο αγνότητας, έως ότου παντρευτεί εκείνον που θα της κλέψει την καρδιά.

Το μοντέλο μίλησε στην ιστοσελίδα «Daily Star» και, μεταξύ άλλων, είπε τα εξής: «Μια ‘αναγεννημένη παρθένα’ είναι κάποιος που δεσμεύεται στην αποχή, παίρνοντας όρκο αγνότητας. Έτσι, ανεξάρτητα από το προηγούμενο σεξουαλικό ιστορικό, δεσμεύεται να απέχει μέχρι να βρει το άτομο, στο οποίο θέλει να αφοσιωθεί για το υπόλοιπο της ζωής σας».

Από το παρελθόν μου στον συγκεκριμένο κλάδο, θεωρώ ότι χάνεις την αίσθηση της οικειοποίησης του σώματός σου με κάποιους τρόπους. Όσο κι αν το βρίσκω πολύ ενδυναμωτικό, ένιωσα ότι ήθελα να ανακτήσω τον έλεγχο του σώματός μου.

Ήθελα απλώς να το μοιραστώ με ένα άτομο που θα είναι πλήρως αντάξιο για μένα και γι’ αυτό που έχω να προσφέρω, καθώς πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ πολύτιμο».

Το δαχτυλίδι αγνότητας και η διαδικασία

Η Άλις Ίρβινγκ χαρακτήρισε «πνευματική» την απόφαση, για την οποία πάντως δεν θέλησε να προβεί σε πολλές λεπτομέρειες.

Ποια διαδικασία ακολούθησε για να σηματοδοτήσει την αλλαγή; Διάβασε μερικούς στίχους που έγραψε η ίδια.

Παράλληλα, φέρει επί σειρά ετών ένα «δαχτυλίδι αγνότητας», το οποίο αποτελεί σύμβολο της αποχής.

Μια άλλη πτυχή της αλλαγής, κατά τα λεγόμενά της, αφορά στη συμπεριφορά του κύκλου της. Ποιοι είχαν καλές προθέσεις; Ποιοι τη διεκδικούσαν μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση;

Η ίδια εξήγησε: «Μόλις το ανακοίνωσα απομακρύνθηκαν από κοντά μου όλοι οι άνθρωποι που είχαν κάποια κρυφά ενδιαφέροντα απέναντι σε μένα. Αισθάνομαι πραγματικά προστατευμένη, γιατί οι μόνοι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω μου αυτή τη στιγμή είναι εκείνοι που με υποστηρίζουν».

Και το εύλογο ερώτημα είναι: Θα αποτελέσει αυτή η ιστορία ένα ξεκίνημα για κορίτσια που είχαν έντονη ερωτική ζωή κατά το παρελθόν;

Το άλλο ερώτημα για πολλούς είναι: Τι εστί OnlyFans;

Ακούστε τι λέει μία κοπέλα για το site από το οποίο αναδείχθηκε η Άλις Ίρβινγκ με το περίφημο «δαχτυλίδι αγνότητας»