ΚΟΣΜΟΣ

Αίσχος! Η νέα μόδα στην Αλβανία είναι να μη φοράνε σουτιέν στην τηλεόραση – Ταπείνωση της γυναίκας

Αίσχος! Η νέα μόδα στην Αλβανία είναι να μη φοράνε σουτιέν στην τηλεόραση οι παρουσιάστριες σε μία ξεκάθαρη ταπείνωση της γυναίκας, η οποία μετατρέπεται σε σκεύος τηλεοπτικής ηδονής.
Αίσχος! Η νέα μόδα στην Αλβανία είναι να μη φοράνε σουτιέν στην τηλεόραση – Ταπείνωση της γυναίκας

Το… τερμάτισαν οι Αλβανοί, όπου στις εκπομπές της αλβανικής τηλεόρασης εμφανίζονται αποκαλυπτικές νεαρές Αλβανίδες παρουσιάστριες, ακόμα και σε δελτία ειδήσεων.

Η προκλητική μόδα κερδίζει συνεχώς έδαφος, σε μία απόπειρα των Αλβανών να κερδίσουν τηλεθέαση, μετατρέποντας τις γυναίκες σε σκεύη τηλεοπτικής εκμετάλλευσης.

Η έλλειψη ήθους στην τηλεόραση χτυπά πάλι… κόκκινο με θύμα τις γυναίκες, που για άλλη μία φορά γίνονται αντικείμενα στα χέρια διευθυντών οι οποίοι θέλουν να… πρωτοτυπήσουν.

Σε μία χώρα που δεν είναι λίγες οι καταγγελίες για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για μερικές μονάδες τηλεθέασης παραπάνω, νεαρές Αλβανίδες εμφανίζονται όπως βλέπετε στο παρακάτω tweet.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αίσχος! Η νέα μόδα στην Αλβανία είναι να μη φοράνε σουτιέν στην τηλεόραση – Ταπείνωση της γυναίκας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.