ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις: ΣΟΚ για τους συνταξιούχους που περίμεναν τις αυξήσεις που τους έταξε ο Μητσοτάκης

Ο ΕΦΚΑ δεν μπορεί να δώσει απάντηση γιατί χιλιάδες συνταξιούχοι βλέπουν μειωμένη σύνταξη.
Συντάξεις: ΣΟΚ για τους συνταξιούχους που περίμεναν τις αυξήσεις που τους έταξε ο Μητσοτάκης

Συντάξεις: ΣΟΚ για τους συνταξιούχους που περίμεναν τις αυξήσεις που τους έταξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις συντάξεις τους καθώς η εισφορά αλληλεγγύης έφαγε την αύξηση 3% (σ.σ. στις μικρές συντάξεις), την ώρα που η εισφορά φτάνει από 3% έως 14% (σ.σ. στις μεγάλες συντάξεις).

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της κας Ελένης, η οποία σε τηλεοπτική εκπομπή στο Μega κατήγγειλε πως έχασε 30 ευρώ (σ.σ. όπως χιλιάδες άλλοι συνταξιούχοι) ενώ παίρνει σύνταξη χηρείας 589 ευρώ και περίμενε… αυξήσεις.

Την ίδια ώρα ο ΕΦΚΑ δεν μπορεί να δώσει απάντηση γιατί χιλιάδες συνταξιούχοι βλέπουν μειωμένη σύνταξη.

Να σημειωθεί πως λόγω της αύξησης στις συντάξεις ανεβαίνει και η κλίμακα των αυξήσεων και χάνεται έτσι μέρος της σύνταξης.




Διαβάστε επίσης:

Άδωνις Γεωργιάδης: Πήγε να τον ξεπλύνει ο Πακιστανός υπουργός Εργασίας αλλά τα έκανε χειρότερα

Πληθαίνουν οι αναφορές για δεξιότερο από την τωρινή Ν.Δ. κόμμα Σαμαρά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις: ΣΟΚ για τους συνταξιούχους που περίμεναν τις αυξήσεις που τους έταξε ο Μητσοτάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.