ΚΟΣΜΟΣ

Facebook και Instagram: Κόλλησαν ξανά! Προβλήματα σε posts και stories

Μετά το εξάωρο «πάγωμα» σε Facebook και Instagram, φαίνεται ότι τα προβλήματα δεν τελείωσαν για τις δύο δημοφιλείς πλατφόρμες. 
Facebook και Instagram: Κόλλησαν ξανά! Προβλήματα σε posts και stories

Μετά το εξάωρο «πάγωμα» σε Facebook και Instagram, φαίνεται ότι τα προβλήματα δεν τελείωσαν για τις δύο δημοφιλείς πλατφόρμες.

Λίγα εικοσιτετράωρα πέρασαν από τη μέρα που «έπεσαν» τα δύο social media και τα προβλήματα χτυπούν την πόρτα στις δύο πλατφόρμες για ακόμα μια φορά.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής (8/10) εντοπίστηκαν προβλήματα σε post και stories κυρίως στο Instagram, με πολλούς χρήστες να δυσκολεύονται να κάνουν viewing στα stories των ακολούθων τους ή να ανανεώσουν το feed τους.

Πολλοί λοιπόν επισημαίνουν αυτή τη δυσλειτουργία στο φόρτωμα της αρχικής, ενώ λιγότερες αναφορές εντοπίζονται στην αρχική του Facebook.

Πάντως, την περασμένη Δευτέρα (3/10) για έξι ώρες υπήρχε το παραπάνω πρόβλημα, με το #facebookdown να γίνεται ένα από τα πιο δημοφιλή hashtags, ενώ αυτό το πάγωμα επέτρεψε στο TikTok και το Twitter να πάρουν λίγο τα… πάνω τους και να νιώσουν βασιλιάδες των social.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Facebook και Instagram: Κόλλησαν ξανά! Προβλήματα σε posts και stories», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.