ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Αυτοκίνητο προσπάθησε να πέσει πάνω σε στρατιωτικούς

Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς
Γαλλία: Αυτοκίνητο προσπάθησε να πέσει πάνω σε στρατιωτικούς

Ένας άνδρας επιχείρησε το πρωί της Πέμπτης, να πέσει με το αυτοκίνητό του σε στρατιωτικούς που είχαν βγει για τρέξιμο στο στρατόπεδο της Βαρς-Αλιέρ-ε-Ρισέ στη Γαλλία, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 08:15 τοπική ώρα (9:15 ώρα Ελλάδος), κοντά στο στρατόπεδο, όταν ο άνδρας προσπάθησε να χτυπήσει με το αυτοκίνητο του τους στρατιωτικούς του 93ου συντάγματος πυροβολικού στην ορεινή περιοχή του Βαρς και έπειτα διέφυγε όπως υπογράμμισε διευκρίνισε μία από τις πηγές.

«Ένας άνθρωπος προσπάθησε να πέσει πάνω σε δύο στρατιώτες του 93ου συντάγματος πυροβολικού του Βαρς για αδιευκρίνιστους λόγους», δήλωσε πηγή προσκείμενη στην έρευνα που διεξάγεται και τόνισε πως:

«Λόγω των συνθηκών, το περιστατικό αυτό ελήφθη σοβαρά υπόψη, μολονότι δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα του οδηγού. Κανένας δεν τραυματίστηκε».

Να σημειωθεί πως το περιστατικό στο Βαρς λαμβάνει χώρα σχεδόν μια εβδομάδα μετά την τραγωδία στις πόλεις Carcassonne και Trebes.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γαλλία: Αυτοκίνητο προσπάθησε να πέσει πάνω σε στρατιωτικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.