ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Συνελήφθη ο άνδρας που προσπάθησε να χτυπήσει τους στρατιωτικούς

Ο δράστης συνελήφθη στην πόλη Γκρενόμπλ
Γαλλία: Συνελήφθη ο άνδρας που προσπάθησε να χτυπήσει τους στρατιωτικούς

Συνελήφθη ο άνδρας ο οποίος επιχείρησε το πρωί της Πέμπτης να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του στρατιωτικούς στην πόλη Βαρς.

Μάλιστα την είδηση γνωστοποίησε η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter ενώ εκπρόσωπος της τοπικής νομαρχίας ανακοίνωσε πως:

 «Δεν γνωρίζουμε αν επρόκειτο για ακούσια ενέργεια, ή για ενέργεια που είχε στόχο να τρομάξει τους στρατιώτες ή για προμελετημένη ενέργεια».

Ο συνταγματάρχης Μπενουά Μπριλόν, εκπρόσωπος του στρατού ξηράς ανέφερε για το περιστατικό:

«Γύρω στις 08:15 (09:15 ώρα Ελλάδος) απείλησε λεκτικά έξι ή επτά στρατιωτικούς που έκαναν τζόγκινγκ. Στη συνέχεια προσέβαλε μια δεύτερη ομάδα στρατιωτικών που έβγαινε για να κάνει τζόγκινγκ και η οποία τον έχασε στη συνέχεια από το οπτικό της πεδίο, όμως ενώ επέστρεφαν κατευθύνθηκε κατά πάνω τους με το αυτοκίνητο. Οι στρατιωτικοί κατάφεραν να ανέβουν στο πεζοδρόμιο και να μην τους χτυπήσει. Χωροφύλακες περικύκλωσαν την ζώνη και άρχισαν τις έρευνες και από στρατιωτικής πλευράς ενισχύσαμε την περίμετρο ασφαλείας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γαλλία: Συνελήφθη ο άνδρας που προσπάθησε να χτυπήσει τους στρατιωτικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.