ΚΟΣΜΟΣ

Είναι οριστικό: Ξανά μαζί για συναυλίες οι «Rage Against the Machine» (vid)

Rage Against the Machine

Είναι οριστικό: Ξανά μαζί για συναυλίες οι «Rage Against the Machine» (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Είναι γεγονός. Το γνωστό συγκρότημα «Rage Against the Machine» σε νέα επανασύνδεση προκειμένου να δώσει συναυλίες μέσα στο 2020!

Οι «Rage Against the Machine» παρέμεναν ανενεργοί από το 2011, έχοντας επανενωθεί το 2007. Το συγκρότημα ξεκίνησε το μακρινό 1991 για να μείνει ενεργό ως το 2000. Επτά χρόνια μετά υπήρχε νέα ενεργοποίησή του για να σταματήσει μετά από μια 4ετία και κάπως έτσι να φτάσουμε στο σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η «μάχη» της τηλεθέασης: Το δελτίο ειδήσεων που «έσκισε» τον Οκτώβριο

Η είδηση για την επανασύνδεση προέκυψε από έναν λογαριασμό στο instagram που φέρει το όνομα της μπάντας. Λίγο αργότερα, ένας στενός συνεργάτης της μπάντας, ο Wayne Kamemoto, δήλωσε ξεκαθάρα ότι το ποστάρισμα στο instagram ισχύει!

Οι δύο ημερομηνίες που αναφέρονται μέσα στον Απρίλιο είναι αυτές του Coachela Festival κάτι που σημαίνει ότι η μπάντα θα είναι σίγουρα headliner εκεί.

Να αναφέρουμε ότι ο Zack de la Rocha ήταν ο βασικός λόγος που το συγκρότημα παρέμενε ανενεργό. Πάντως τα υπόλοιπα μέλη είχαν δημιουργήσει τους Prophets of Rage, έχοντας μάλιστα έρθει και στη χώρα μας πρόσφατα.

Πλέον μένει να δούμε αν οι συναυλίες αυτές θα σημαίνει ότι το συγκρότημα θα συνεχίσει κανονικά τη δράση, κυκλοφορόντας – γιατί όχι- ακόμη και κάποιον νέο δίσκο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version