ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός – Γερμανία: Αυξήθηκαν νεκροί και κρούσματα – Πολύ χαμηλά τα ποσοστά θνησιμότητας

Στη Γερμανία ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται όμως το αισιόδοξο στοιχείο είναι τα πολύ χαμηλά ποσοστά θνησιμότητας μέχρι στιγμής. Πιο συγκεκριμένα, στη χώρα έχουν καταγραφεί πάνω από 22.000 κρούσματα ενώ οι θάνατοι βρίσκονται στους 80, κάτι, που σημαίνει ότι το ποσοστό θνησιμότητας βρίσκεται μόλις στο 0,36%. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κεραμέως: Αλλαγή στις πανελλαδικές και μείωση ύλης...

Γερμανία
Γερμανία
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στη Γερμανία ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται όμως το αισιόδοξο στοιχείο είναι τα πολύ χαμηλά ποσοστά θνησιμότητας μέχρι στιγμής.

Πιο συγκεκριμένα, στη χώρα έχουν καταγραφεί πάνω από 22.000 κρούσματα ενώ οι θάνατοι βρίσκονται στους 80, κάτι, που σημαίνει ότι το ποσοστό θνησιμότητας βρίσκεται μόλις στο 0,36%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κεραμέως: Αλλαγή στις πανελλαδικές και μείωση ύλης

Φυσικά, αυτό είναι κάτι πολύ ενθαρρυντικό ενόψει της συνέχειας όμως δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού η Γερμανία διαθέτει ίσως το κορυφαίο σύστημα υγείας στην Ευρώπη.

Με 30 κλίνες ΜΕΘ ανά 100.000 κατοίκους και συνολικά 28.000, επιδίωξη της χώρας της κεντρικής Ευρώπης είναι αυτός ο αριθμός να φτάσει στις 50.000 το επόμενο διάστημα.

Exit mobile version