ΚΟΣΜΟΣ

Μακρόν για Τραμπ: «Νομίζω πως έκανε λάθος»

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας χαρακτήρισε λάθος την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αποσυρθεί από τη συμφωνία
Μακρόν για Τραμπ: «Νομίζω πως έκανε λάθος»

«Λυπάμαι για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου, νομίζω ότι είναι λάθος, για αυτόν ακριβώς τον λόγο εμείς οι Ευρωπαίοι αποφασίσαμε να παραμείνουμε στη συμφωνία του 2015» ανέφερε ο Εμανουέλ Μακρόν σε συνέντευξή του σε γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας χαρακτήρισε λάθος την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αποσυρθεί από τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, ενώ αναφέρθηκε και στις επικρίσεις που δέχτηκε ο ίδιος σχετικά με την αποτυχία του να πείσει τον Αμερικανό πρόεδρο, να μην αποχωρήσει από τη συμφωνία για τα πυρηνικά.

Επιπρόσθετα, ο Εμανουέλ Μακρόν τόνισε στη συνέντευξή του πως προτεραιότητά του είναι «το ιρανικό καθεστώς να μην επαναλάβει τις δραστηριότητές του» τονίζοντας πως:

«Τηρούν στάση αναμονής (…) δεν υπάρχει κλιμάκωση» ενώ εν τέλει συμπέρανε πως:

«Το σημαντικότερο είναι να διατηρηθεί η σταθερότητα στην Εγγύς και Μέση Ανατολή».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μακρόν για Τραμπ: «Νομίζω πως έκανε λάθος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.