Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο στα social media που δείχνει έναν πιτσιρικά να κλέβει κινητά από κατάστημα. Τους «τσάκωσε» η κάμερα ασφαλείας. 

Ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δημιουργώντας σύγχυση. Μία ηλικιωμένη γυναίκα, μια νεαρή κοπέλα και ένα περίπου 10 χρονών αγόρι, μπήκαν σε ένα κατάστημα που πουλά κινητά.

Σε ένα κατάστημα στο εξωτερικό, μια γυναίκα κάθεται και μια άλλη φαίνεται να είναι βοηθός του καταστήματος. Ενώ το νεαρό αγόρι περπατάει και παρατηρεί τις συσκευές, οι δύο άλλες γυναίκες κάνουν ερωτήσεις σχετικά με άλλα κινητά που βλέπουν. Σαν μία μέθοδο αντιπερισπασμού προς τον βοηθό του καταστήματος.

Δυστυχώς για αυτήν την οικογένεια, υπάρχει ένας άλλος αγοραστής στο κατάστημα. Εκείνος προσπάθησε να καταλάβει τις προθέσεις τους. Συνειδητοποιώντας πως ίσως να έγιναν αντιληπτοί, αποφάσισαν να αλλάξουν…στρατηγική.

Συγκεκριμένα προσπάθησαν εκ νέου να αποσπάσουν την προσοχή του βοηθού του καταστήματος. Του έδειχνα προς το άλλο άκρο του καταστήματος, ενώ μία από τις γυναίκες στέκεται μπροστά στον μοναδικό άλλο αγοραστή.

Η εν λόγω κυρία προσπαθούσε να εμποδίσει το οπτικό πεδίο. Εκείνη την ώρα το νεαρό αγόρι πηγαίνει στο τέλος του δωματίου και ανοίγει το ντουλάπι για να αρπάξει κάτι. Παρατήρησε ότι υπάρχει κάμερα ασφαλείας από πάνω του και παίρνει γρήγορα το τηλέφωνο που βρήκε και το έβαλε κάτω από το μπλουζάκι του.

Μετά από μερικές ακόμη συνομιλίες αντιπερισπασμού με τον βοηθό του καταστήματος, η οικογένεια φαίνεται να ετοιμάζεται να φύγει από το κατάστημα με τα κλοπιμαία.

Από ότι φαίνεται, η γυναίκα ανάγκαζε με τη βία το αγόρι να προβεί σε διάφορες παρόμοιες μικροκλοπές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που εμφανίστηκε στα social media: 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D.U.C (@dalaucrew)

Αγγλία: Πήδηξε από το αυτοκίνητο 1 δευτερόλεπτο πρoτού τρακάρει – Video σοκ

Αγγλία: Γυναίκα δέχεται μπάλα στο κεφάλι και… σωριάζεται στο έδαφος – Το βίντεο έφτασε τις 1 εκατ. προβολές σε μία ημέρα (vid)