ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ μολύνθηκε με κορονοϊό

Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ και η σύζυγός του Ασμά έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, σύμφωνα με την ενημέρωση για τον Σύριο ηγέτη.
Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ μολύνθηκε με κορονοϊό

Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ και η σύζυγός του Ασμά έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό. Αυτό αναφέρθηκε από τη RIA Novosti στην ενημέρωση για τον Σύριο ηγέτη.

Η επίσημη δήλωση αναφέρει ότι οι ο Αλ Άσαντ και η σύζυγός του Ασμά έχουν βρεθεί θετικοί στον COVID-19. Επί του παρόντος, ο πρόεδρος και η σύζυγός του βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση και είναι όλα είναι καλά.

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έγινε γνωστό ότι ο Σύριος ηγέτης ήθελε να εμβολιαστεί με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, μόνο 15.981 περιπτώσεις κοροναϊού έχουν εντοπιστεί στη Συρία. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, περισσότεροι από 10 χιλιάδες μολυσμένοι άνθρωποι ανέκαμψαν. Πέθαναν από επιπλοκές που προκλήθηκαν από COVID-19, 1063 άτομα.

Στον κόσμο, υπάρχουν σχεδόν 117 εκατομμύρια μολυσμένα άτομα ενώ 2.593.230 έχουν χάσει τη ζωή τους.

 

ΠΗΓΗ: https://lenta.ru/

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.