ΚΟΣΜΟΣ

Πιο εριστικός από ποτέ ο σύμβουλος του Ερντογάν: «Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα» (vid)

Θέλει να «ποδοπατήσει τους Έλληνες» ως εκδίκηση για τον παππού του, ο σύμβουλος του Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ. Σύμφωνα με μήνυμα που ανέβασε στο twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλά Μποζκούρτ, ο Μπουλούτ κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής στο κρατικό κανάλι όπου εμφανίζεται, δήλωσε ότι θέλει να εκδικηθεί για τον παππού του, «που σκότωσαν Έλληνες». Δεν...

Θέλει να «ποδοπατήσει τους Έλληνες» ως εκδίκηση για τον παππού του, ο σύμβουλος του Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ.

Σύμφωνα με μήνυμα που ανέβασε στο twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλά Μποζκούρτ, ο Μπουλούτ κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής στο κρατικό κανάλι όπου εμφανίζεται, δήλωσε ότι θέλει να εκδικηθεί για τον παππού του, «που σκότωσαν Έλληνες».

Δεν δίστασε να πει ακόμα, ότι η Τουρκία θα πρέπει να ποδοπατήσει την Ελλάδα αν δεν συμμορφωθεί και δεν θα μπορέσουν να την αποτρέψουν, ούτε οι Ευρωπαίοι, ούτε οι Αμερικάνοι.

«Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Έλληνες πριν από έναν αιώνα. Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα και κανείς ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν, αν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί», φέρεται να δήλωσε ο προκλητικός σύμβουλος του Ερντογάν.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ