ΚΟΣΜΟΣ

Πούτιν: Προστατεύεται συνεχώς από τον κορονοϊό

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, προστατεύεται επί 24ώρου βάσεως από τον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο. Μάλιστα όλα τα μέλη του προσωπικού υποβάλλονται σε διαγνωστικές εξετάσεις σε περίπτωση που υπάρχουν κρούσματα.  Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους: « Οτιδήποτε χρειάζεται για την προστασία του Ρώσου πρόεδρου από τους ιούς...

Πούτιν
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, προστατεύεται επί 24ώρου βάσεως από τον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο. Μάλιστα όλα τα μέλη του προσωπικού υποβάλλονται σε διαγνωστικές εξετάσεις σε περίπτωση που υπάρχουν κρούσματα. 

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους: « Οτιδήποτε χρειάζεται για την προστασία του Ρώσου πρόεδρου από τους ιούς και άλλες ασθένειες γίνεται επί εικοσιτετράωρου βάσεως.

Το πρόγραμμα εργασίας του προέδρου κοινοποιείται δημόσια και συνιστά την καλύτερη απόδειξη για την κατάσταση της υγείας του».

Ωστόσο πρόσφατα ο Πεσκόφ είχε αποφύγει να απαντήσει στο ερώτημα αν ο Πούτιν έχει κάνει τεστ για να διαπιστωθεί αν είναι θετικός στον κορονοϊό. Παράλληλα  τόνισε ότι ο πρόεδρος της Ρωσσίας έχει υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα.

Ο Ρώσος πρόεδρος σήμερα επρόκειτο να επισκεφθεί την Κριμαία και οι δημοσιογράφοι που τον συνόδευαν είχαν υποβληθεί στο τεστ για να διαπιστωθεί αν είναι ή όχι θετικοί στον ιο.

 

 

Exit mobile version