Να βάλει... φρένο στον σάλο που δημιουργήθηκε προσπάθησε ηθοποιός στην Τουρκία που είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνει σχέση με την Ντούα Λίπα.

Τι το ήθελε η Nilperi Şahinkaya να δηλώσει δημοσίως πως θα ήθελε να κάνει σχέση με την διάσημη τραγουδίστρια Ντούα Λίπα; Στην Τουρκία που το «βαθύ Ισλάμ» ζει και βασιλεύει έγινε ο… κακός χαμός. Τα ΜΜΕ της γειτονικός χώρας, καθώς επίσης και το social media πήραν «φωτιά» με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν....

Τι το ήθελε η Nilperi Şahinkaya να δηλώσει δημοσίως πως θα ήθελε να κάνει σχέση με την διάσημη τραγουδίστρια Ντούα Λίπα; Στην Τουρκία που το «βαθύ Ισλάμ» ζει και βασιλεύει έγινε ο… κακός χαμός. Τα ΜΜΕ της γειτονικός χώρας, καθώς επίσης και το social media πήραν «φωτιά» με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

Όπως αναφέρει η σελίδα «Haberler.com» η 33χρονη πανέμορφη Τουρκάλα, προσπάθησε να πάρει πίσω όσα έλεγε και ισχυρίστηκε πως έκανε πλάκα. Συγκεκριμένα μιλώντας σε δημοσιογράφους πριν από λίγες ημέρες  είχε πει :«Αν μου ζητήσει η Ντούα Λίπα, να βγούμε θα την ερωτευτώ»! είπε τις προηγούμενες μέρες.

Αυτό έγινε δεν το περίμενε ούτε η ίδια και έτσι αναγκάστηκε να βγει και να ανασκευάσει κάνοντας λόγο για αστείο: «Το είπα για αστείο. Είναι διασκεδαστικό. Το θέμα πήρε υπερβολικές διαστάσεις».

Ο τουρκικός Τύπος δεν αρκέστηκε σε αυτό όμως και άσκησε κριτική στην όμορφη Τουρκάλα και για το γεγονός ότι κυκλοφορεί στους δρόμους χωρίς μάσκα. Η εξήγηση που έδωσε ήταν που είχε νοσήσει από κορονοϊό, συνεπώς είχε αναπτύξει τα κατάλληλη αντισώματα ώστε να μην χρειάζεται μάσκα όπως είπε:

«Νόσησα και πάλι απο  Covid-19. Οπότε τα αντισώματα μου είναι υψηλά, γι αυτό και τριγυρνάω σε δημόσιους χώρους χωρίς μάσκα».

Δείτε παρακάτω την πανέμορφη ηθοποιό της Τουρκίας Nilperi

Να βάλει... φρένο στον σάλο που δημιουργήθηκε προσπάθησε ηθοποιός στην Τουρκία που είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνει σχέση με την Ντούα Λίπα.