ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Την… αποχαιρέτησε με μία καρδιά από πρόβατα (vid)

Στην Νότια Ουαλία, ένας κτηνοτρόφος λόγω των περιορισμών του κορονοϊού, δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία της θείας του και την «αποχαιρέτησε» με τον δικό του τρόπο.
Viral: Την… αποχαιρέτησε με μία καρδιά από πρόβατα (vid)

Viral: Ένας κτηνοτρόφος στην Νότια Ουαλία, λόγω του κορονοϊού, αποφάσισε να πει το τελευταίο «αντίο» στην θεία του με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Viral: Ο κορονοϊός και οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν λόγω της έξαρσης του, είχε σαν αποτέλεσμα, τα άτομα ανά τον κόσμο να χάσουν σημαντικές ζημιές από την ζωή τους.

Έτσι συνέβη και στην περίπτωση ενός κτηνοτρόφου από την Ουαλία, του Μπεν Τζάκσον από την Γκουίρα.

Ο οποίος δεν μπόρεσε να πάει στο Μπρίσμπεϊν, για να επισκεφτεί την θεία του, στις τελευταίες της στιγμές. Ούτε ήταν παρών στην κηδεία της, μετά από δύο χρόνια που έδωσε «μάχη» με τον καρκίνο.

Έτσι αποφάσισε να την… αποχαιρετήσει, με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Σχημάτισε μία τεράστια καρδιά, με πρόβατα. Το κατάφερε μετά από τρεις ή τέσσερις φορές, όπως τόνισε στον «The Guardian».

Επίσης στο ίδιο μέσο ανέφερε πως η ιδέα τού ήρθε όταν ήταν έξω, για να ταΐσει τα πρόβατά του ένα «συμπληρωματικό γεύμα».

Επειδή υπήρχαν κάποιες προβατίνες που ήταν έγκυες και χρειαζόντουσαν παραπάνω φροντίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ατζέντα της ημέρας (3/9)

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.